Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doar două firme brăilene expun la "IndAgra Farm" 2009

La ediția din acest an a expoziției internaționale "IndAgra Farm" și-au anunțat până în prezent intenția de participare 2 firme din Brăila. Potrivit informațiilor prezentate de organizatori, până la acest moment, s-au înscris ca expozanți SC "Itagri Group" din Ianca și "Efata Adonai" din Chiscani, prima având ca domeniu principal de activitate comerțul cu mașini agricole, echipamente și furnituri, iar a doua comerțul cu deșeuri.

În acest an, expoziția internațională în domeniul produselor și echipamentelor din domeniul agriculturii și zootehniei "IndAgra Farm" 2009, eveniment organizat de "Romexpo", a ajuns la cea de-a 14-a ediție. "184 din cele 475 de companii expozante laTârgul "IndAgra Farm" 2009 sunt firme străine, ceea ce face ca gradul de internaționalizare să fie de 41%. "IndAgra Farm" - expoziție internațională de echipamente și produse din domeniul agriculturii și zootehniei este organizată în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România", se arată într-un comunicat de presă al "Romexpo". Cei 475 expozanți reprezintă 21 de țări, organizatorii punctând în special participarea colectivă a Franței prin UBIFRANCE, a Regatului Unit al Marii Britanii prin "British Pig Association" și a Spaniei prin AGRAGEX.
Ediția din acest an a expoziției se va desfășura în perioada 14 - 18 octombrie, în spațiile amenajate pe o suprafață de 21.600 mp, din care 13.600 mp interior și 8.000 mp exterior.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii