Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doar 3 farmacii si-au epuizat fondurile pentru medicamente

La jumatatea lunii iulie, doar 3 din cele 40 de farmacii aflate in relatii contractuale cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate si-au epuizat fondurile pentru medicamente.
Dupa cum v-am mai informat, cresterea bugetului lunar pentru medicamente de la 27 miliarde lei la 37 miliarde, din care 13 miliarde lei pentru bolile cronice, a reusit sa acopere necesarul de medicamente al populatiei, astfel incit cozile la farmacii sau epuizarea medicamentelor in primele doua - trei zile ale lunii au ramas de domeniul trecutului.
Ieri, surse din Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate ne-au informat ca, potrivit datelor transmise de farmacisti, pina acum, doar 3 farmacii si-au epuizat fondurile alocate.
"Farmacia Dalia a terminat fondurile pentru gratuite si compensate, dar mai are pentru bolile cronice. Hepites SRL a epuizat fondurile pentru bolile cronice, dar mai are pentru medicamente gratuite si compensate. Doar Remedia Farm a terminat fondurile si pentru acute, si pentru cronice", a precizat Nicolae Surdeanu, purtator de cuvint al CJAS.
Categorie articol: 

Comentarii