Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doamne ajută! Donaţii de peste 33.000 lei pentru Bogdi, din partea Protopopiatului Brăila

• cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, parohiile din cadrul Protopopiatului Brăila au organizat o colectă în bani pentru sprijinirea lui Bogdi, iar astfel s-au strâns 33.781 lei • “Ne rugăm Bunului Dumnezeu, ca jertfa tuturor celor implicaţi să fie spre folosul şi însănătoşirea micuţului Bogdan Ioan, pe care îl păstrăm în rugăciunile noastre pentru ca viaţa lui să-şi poată relua drumul firesc”, transmite Arhiepiscopia “Dunării de Jos”

 

Bisericile şi credincioşii din Brăila sunt din nou alături de un copil aflat în suferinţă. Cea mai recentă acţiune de mobilizare s-a desfăşurat pentru a-l ajuta pe Bogdi, băieţelul de numai 3 anişori diagnosticat cu hepatoblastom, stadiul IV, cu metastaze pulmonare. Astfel,în perioada 01-15 iunie 2018, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, parohiile din cadrul Protopopiatului Brăila au organizat o colectă în bani pentru sprijinirea lui Bogdan Ionuţ Popa. În urma donaţiilor făcute pentru susţinerea tratamentului costisitor efectuat la American Hospital din Turcia s-au strâns 33.781 lei.

“Toată această mobilizare din bisericile brăilene s-a realizat la îndemnul Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, care, impresionat de greaua încercare prin care trece acest copil şi familia lui, a oferit o sumă de bani şi a îndrumat preoţii şi credincioşii să ofere suport financiar pentru continuarea tratamentului peste hotare”, se precizează într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei “Dunării de Jos”.

Banii colectaţi au fost redirecţionaţi în contul bancar deschis pe numele Popa Sorina Mihaela, mama acestui copil greu încercat.

“Ne rugăm Bunului Dumnezeu, ca jertfa tuturor celor implicaţi să fie spre folosul şi însănătoşirea micuţului Bogdan Ioan, pe care îl păstrăm în rugăciunile noastre pentru ca viaţa lui să-şi poată relua drumul firesc”, transmite Arhiepiscopia “Dunării de Jos” în acelaşi comunicat.

Reamintim că în urmă cu câteva zile Bogdi s-a internat în spital pentru a începe a treia cură de tratament, iar rezultatele analizelor şi ale ecografului au adus veşti încurajatoare. Valorile AFP-ului (indicele tumoral) au scăzut la jumătate, după ce o perioadă a stagnat, iar ecograful a arătat o formaţiune tumorală de dimensiuni mai mici faţă de valorile date de computerul tomograf făcut iniţial. Doctorii sunt încrezători şi vor merge în continuare cu tratamentul stabilit, iar Bogdi este cu un pas mai aproape de a învinge tumora.
Categorie articol: 

Comentarii