Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doamna Viitura: "Imi place la Romania. Cred ca am sa ma stabilesc aici"

Reporter: Saru' mina doamna. Am inteles ca o sa aveti mult de treaba in acest week-end.
Viitura: Asa este. Ma pregatesc sa mai distrug citeva sate, sa mai construiesc niscaiva piscine in sufrageriile oamenilor, intr-un cuvint sa-mi fac planul la sinistrati.
Reporter: Dar ar fi a saptea oara cind rupeti tara in doua. Nu va e rusine?
Viitura: Nu, nu are de ce sa imi fie rusine. La urma-urmei, tot ce am facut eu, am facut pe munca mea. Si nu accept sa-si bata joc cineva de munca mea. Credeti ca-i usor ca in citeva ore sa bagi apa in casele atitor romani? Ei, bine, va spun eu ca nu este. Si ca s-o spun pe aia dreapta, este o treaba murdara sa inunzi gospodariile taranilor, dar cineva trebuie s-o faca si pe asta, corect?
Reporter: Ati inceput sa sinistrati acum 5 luni in judetul Timis. Acum auzim ca iar vreti sa nenorociti Banatul.
Viitura: Deci, ce se-ntimpla? Eu am venit in Romania cam prin luna mai. Am intrat prin Vama Nadlac - apropo, e jale prin vamile voastre -, si m-am pus pe distrus judetul Timis. Am zis ca acolo oamenii sint ceva mai instariti si n-o fie bai daca scufund citeva zeci de case. Pot spune cu mindrie ca sint multumita de rezultatele muncii mele. Am vazut atitia tarani disperati, incit mi-a crescut inima de bucurie. Vedeti dumneavoastra, atunci cind iti faci treaba cum scrie la carte, iti ies niste inundatii de toata frumusetea. Ce sa va mai spun? Am inundat si prin Moldova, si prin Oltenia, dar ca in Banat nu m-am simtit mai bine nicaieri. Am tras o fuga si pe Litoral, chiar saptamina trecuta am fost la Costinesti, dar era cam frig pe plaja. Nu am stat mult, am rupt Obeliscul din Costinesti, am inundat plaja, am mai inecat citeva gaini, dupa care mi-am luat ramas bun de la oamenii pe care i-am lasat fara case. Per ansamblu insa, m-am simtit bine la voi la mare, avind in vedere ca in septembrie preturile nu sint asa mari ca in supersezon.
Reporter: Stii ceva? Habar nu ai sa distrugi un sat. Pai, ne-am uitat la televizor si am vazut ce au facut alde "Katrina" si "Rita". Arta, frate, nu jucarie!
Viitura: Ei, ce sa-ti spun? Dar, ce, bai, eu am avut conditiile lor din America? La voi, aici la Romania, este saracie. A trebuit sa incropesc ceva, sa nu ma fac de ris. Pai, alde "Katrina" si "Rita" au avut cele mai bune conditii, de aia le-au si iesit atit de bine dezastrele. Este o adevarata incintare sa fii uragan in America! Totusi, chiar daca e saracie la voi in tara, pot zice ca imi place la Romania, cred ca am sa ma stabilesc aici. Am tot auzit ca nu mai este nimic de furat in tara asta, ca totul s-a distrus, de la agricultura si pina la economie. Aiurea! Mai sint multe de distrus, de asta vreau sa ma mut in Romania. Mai am multi tarani de sinistrat. Urati-mi succes.
Reporter: Daca tot vrei sa distrugi ceva ca lumea, iote ce iti zic eu: lasa-i pe bietii tarani in pace si darima Casa Poporului, poate asa scapam de parlamentari.
Viitura: Ce vorbesti, ma! Pai, daca as scunfunda Casa Poporului, v-as face un bine. Iar eu, prin natura mea, sint construita sa fac numai rau. De asta iti zic ca nu am sa va scap de parlamentari. Stati dracului cu parlamentarii pe cap, ca doar voi i-ati votat. Sa va enervati cind vedeti la televizor ca si-au dublat bugetul de cheltuieli pentru anul viitor, ca dorm in plen sau se injura, in loc sa faca legi ca lumea pentru acest popor sinistrat. Cit despre urmatoarele inundatii, te rog sa nu ma intrebi absolut nimic. Io nu obisnuiesc sa ma laud prin ziare. O sa vezi de ce sint in stare, cind o sa mai distrug alte si alte sate si comune. De-abia astept sa darim sufrageriile si cotetele oamenilor. Hai Dinamo, jos Basescu!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii