Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DN 21 Brăila-Bărăganu, DN 2B Brăila-Surdila Greci și Șoseaua Dig Brăila-Galați, închise preventiv de autorități. Accident pe DN 2B, la Urleasca

* ploaia înghețată ce cade necontenit de azi dimineață și vântul puternic au determinat autoritățile să închidă, preventiv, câteva sectoare de drum din județ * înainte ca această măsură să fie luată, un tânăr șofer bucureștean a ajuns cu mașina în șanț, iar doi pasageri au ajuns la spital

Ploaia înghețată depusă pe șoselele brăilene este un adevărat pericol pentru șoferi. Pe DN 2B, drumul ce leagă Brăila de Buzău, se circula, în jurul orei 14.00, aproape bară la bară, iar mașinile nu mergeau cu mai mult de 50 km/h, așa cum ne-a povestit o cititoare, care s-a aflat în trafic pe șoseaua menționată. Potrivit femeii, coloana de mașini avea pe post de antemergător o autospecială a Poliției Rutiere, iar pe sensul opus a observat o sărăriță.

La ora 15.00, autoritățile brăilene au decis să închidă preventiv câteva sectoare de drum. Este vorba despre: DN 21 Brăila-Bărăganu, DN 2B Brăila-Surdila Greci și Șoseaua Dig Brăila-Galați.

Totuși, se pare, că nu toți șoferii adaptează viteza la condițiile de mers. În urmă cu câteva zeci de minute, un bucureștean în vârstă de 24 ani a apăsat prea tare pedala de accelerație. Viteza și carosabilul alunecos au făcut ca mașina să nu mai răspundă la comenzile conducătorului și a ajuns în șanț. A rezultat vătămarea corporală a doi pasageri, aceștia fiind transportați la spital.

Tânărul șofer a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul pentru alcool fiind zero. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, pentru șoferii brăileni care vor să ajună în București, precizăm că, centrul INFO TRAFIC a anunțat că circulația rutieră a fost restricţionată pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, între Fundulea și Drajna (km 36+000 – km 105+000) pe ambele sensuri din cauza fenomenului meteo de ploaie înghețată care generează apariția spontană a poleiului. Rută ocolitoare: Fundulea - DN 3 - Lehliu - DN 3A - Drajna.
Categorie articol: 

Comentarii