Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DJST invită brăilenii la crosul «Ziua Olimpică»

Sâmbătă, 11 iunie, Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Primaria Brăila, Academia Olimpică - filiala Brăila, cu sprijinul Inspectoratul Şcolar Judeţean şi al Clubului Sportiv Municipal Brăila, organizează în Parcul Monument cea mai importantă competiţie de masă din oraşul nostru, crosul "Ziua Olimpică" - ediţia a VII-a. Categoriile de participanţi sunt următoarele: elevi de gimnaziu, elevi de liceu, sportivi, alte categorii de vârstă, unde sunt două secţiuni, participanţi cu vârsta până la 40 de ani şi peste 40 de ani. Toţi alergătorii sub 18 ani trebuie să prezinte o adeverinţă medicală cu menţiunea "Apt pentru efort fizic" însă cei cu vârsta peste 18 ani pot participa la cros dacă prezintă o adeverinţă medicală sau semnează o declaraţie pe propria răspundere la momentul startului. Înscrierea concurenţilor se va face sâmbătă, începând cu ora 8.30 în zona Rondoului din Parcul Monument. Serviciile de asistenţă medicală vor fi asigurate de un echipaj de la Fundaţia "Ambulanţa pentru voi".
"Crosul contribuie la apropierea locuitorilor Brăilei de fenomenul sportiv, de plăcerea de a practica sportul şi mişcarea dar contribuie, în acelaşi timp, la cultivarea valorilor olimpismului. La fel ca în anii precedenţi crosul "Ziua Olimpică" este o manifestare sportivă patronată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi se desfăşoară în toată ţara, pe tot parcursul lunii iunie. DJST invită cât mai mulţi brăileni să participe la ediţia a VII-a a acestei tradiţionale competiţii", se specifică în comunicatul emis de DJST Brăila.
Toţi participanţii vor primi câte un tricou inscripţionat cu insemnele COSR "Olympic Day" şi o diplomă cu semnatura preşedintelui CIO, Thomas Bach. Primilor trei clasaţi, de la fiecare categorie de vârstă, li se vor oferi premii constând în materiale sportive.

 
Categorie articol: 

Comentarii