Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dizolvarea Parlamentului şi alegeri anticipate reprezintă cea mai proastă variantă

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Galaţi, că dizolvarea pralamentului şi organizarea de alegeri anticipate, variantă menţionată, sâmbătă, de preşedintele Traian Băsescu, reprezintă "cea mai proastă variantă", care înseamnă încă cel puţin trei luni de criză politică.

"Actualul preşedinte îşi continuă de o manieră cinică planul pe care şi l-a propus. Vrea să conducă cu ai lui, o vrea pe Elena Udrea prim-ministru şi nu-i pasă de soarta acestui popor. Acesta este planul adevărat" a afirmat Geoană.
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, s-a întâlnit cu alegători din oraşul gălăţean Târgu Bujor şi cu cei din comunele învecinate - zonă cunoscută drept fief al PSD - în sala de sport a şcolii orăşeneşti. Geoană a fost însoţit de foşti minişti ai partidului - Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Marian Sârbu şi parlamentari gălăţeni.
Liderul PSD le-a vorbit alegătorilor din Târgu Bujor în special despre teme sociale. Echitatea pensiilor şi salariilor, criza economică sau bugetul pe 2010, dar şi despre teme politice, precum propunerea lui Băsescu de a dizolva Parlamentul, însoţindu-şi discursul de atacuri la adresa lui Băsescu şi a PD-L.
"Suntem într-un an greu, mai greu decât în anii 2000 sau decât după Revoluţie. Modul în care a fost condusă Romania în ultimii cinci ani nu mai poate continua. Încă cinci ani, în acelaşi mod de a conduce România, este un pericol ce trebuie combătut", a declarat Mircea Geană, susţinând că soluţia este revenirea PSD la putere. "Mai aveţi de aşteptat până la Crăciun. PSD revine la guvernare", a afiramt Geoană, adăugând că antidotul la criza economică este păstrarea locurilor de muncă. "Va fi principala mea prioritate", a subliniat liderul PSD, criticând totodată soluţia anticriză anunţată de democrat-liberalul Theodor Stolojan, şi anume reducerea pensiilor şi a salariilor. "Acest tip de atitudine nu poate fi acceptat", a spus el.
El a vorbit şi despre bugetul ţării pe anul viitor şi a făcut un apel la clasa politică să scoată acest subiect din tematica de campanie. Geoană a spus că propune majorităţii de 65 la sută din Parlament să lucreze împreună asupra proiectului de buget pe anul viitor, asigurând în principal sectoare precum agricultura, educaţia, sănătate şi segmentul de cofinanţare a proiectelor europene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii