Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Divortul cuplului Sarkozy este oficial

Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, si sotia sa Cecilia s-au despartit de comun acord, a anuntat presedintia joi, transmite Reuters.
Anuntul facut joi de Palatul Elysee pune capat speculatiilor care dureaza de citeva saptamini cu privire la mariajul celor doi si confirma informatiile aparute in presa, potrivit carora perechea prezidentiala a mers, in secret, luni, la un judecator pentru a initia procedura de divort.
"Presedintele si sotia sa s-au dus la un judecator luni, 15 octombrie, pe seara, pentru a initia procedura de separare", a scris miercuri, pe site-ul sau, Le Nouvel Observateur, dupa saptamini de zvonuri cu privire la divortul cuplului.
In ciuda lipsei unei confirmari oficiale, joi, toate publicatiile franceze au dedicat prima pagina acestui subiect, singurele diferente fiind intre pozele si titlurile alese. Cel mai mare succes l-a avut, se pare, prima pagina a cotidianul Liberation, care, sub o imagine in care Nicolas Sarkozy aparea cu spatele, iar Cecilia, cu fata, a titrat: "Desperate housewife".
Cecilia si Nicolas Sarkozy, in virsta de 52 de ani, au impreuna un fiu, Louis, in virsta de 10 ani. Presedintele francez, cu radacini maghiaro-evreiesti, mai are doi fii dintr-un prim mariaj cu o corsicana.
La rindul ei, Cecilia - pe numele de fata Cecilia Ciganer-Albeniz, fiica lui Andre Ciganer, nascut la Balti (Moldova) - are doua fiice dintr-o prima casatorie cu omul de televiziune Jacques Martin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii