Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Divizionara A s-a impus la scor in fata unei formatii brailene cu multe modificari in lot

Desi inca nu s-a stabilit modalitatea in care va fi sprijinita echipa braileana pentru a putea evolua in continuare in Divizia B, Ion Gigi isi face datoria si incearca sa-i readapteze la efort pe fotbalistii Daciei.
La finalul primei saptamini de pregatire, Dacia a sustinut un amical pe terenul divizionarei A Otelul. La braileni au evoluat o serie de jucatori care, deocamdata, figureaza in lotul galatean, portarul Caragea, Preda, Ghidarcea, Girleanu, Macare si Manea, dar si Doicaru, de la Gloria Buzau. Cu acesti jucatori in primul unsprezece, Dacia nu a fost o echipa omogena si dupa primul sfert de ora, in decurs de doar doua minute, Otelul a reusit sa marcheze de tot atitea ori. Costin a deschis scorul in minutul 16, cind a sutat puternic, sub transversala, de la marginea careului mic, iar la faza urmatoare Banaru a ramas singur cu Caragea, i-a trecut mingea printre picioare si apoi a sutat in poarta goala.
Din acest moment, formatia galateana a evoluat la turatia a doua, motiv pentru braileni sa insiste mai mult, sa ameninte in citeva rinduri poarta adversa, fara insa a reusi sa si marcheze. In minutul 25, Ghidarcea a sutat puternic din lovitura libera insa Vitca a reusit sa scoata mingea de la radacina barei.
Pe fondul unui joc de lupta la mijlocul terenului, Covaci a mai trecut de doua ori pe linga gol, dar si galatenii la rindul lor au fost la un pas de majorarea scorului la inceputul partii secunde.
Intr-un interval de doar cinci minute, 75-80, Otelul a mai reusit sa marcheze de doua ori. Jula a majorat scorul la 3-0 iar, dupa o cursa personala pe partea dreapta, C. Ilie a patruns in careu si a sutat de la 2-3 metri sub transversala, stabilind scorul final, 4-0.
Aceasta a fost ultima verificare a Otelului inainte de a pleca in cantonament, in strainatate.
Antrenorul galatean Petre Grigoras a inceput partida cu urmatorul unsprezece: Vitca - Lazar, Marginean, Costin, Craciun - Gado, Paraschiv, Brujan, Badescu - Daniel Stan, Banaru.
De partea cealalta, Ion Gigi i-a trimis in teren pe Caragea - Preda, Ghidarcea, L. Ivan, Doicaru - Girleanu, Ochia, Macare, Sandru - Manea, Ungureanu pentru ca dupa pauza pentru braileni sa mai evolueze portarul Constandache si jucatorii de cimp Plesa, Ghioca, Constantinescu, Pelin, Olenic, Covaci si Ciocea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii