Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In Divizia A nu mai exista meciuri cu echipe favorite

Antrenorul echipei Farul Constanta, Petre Grigoras, a declarat, joi, ca in Divizia A nu mai exista partide cu formatii favorite, pentru ca toate echipele evolueaza cu ambitie, iar rezultatele depind foarte mult de sansa si de forma de moment a jucatorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Toate echipele sint ambitioase si rezultatele meciurilor din prima divizie depind de sansa si de ziua pe care o au cele doua combatante", a afirmat Grigoras, in cadrul unei conferinte de presa.
In legatura cu meciul pe care formatia sa il va disputa, simbata, in compania echipei FC Arges, in cadrul etapei a VIII-a a Diviziei A, Grigoras considera ca intilnirea se anunta dificila prin prisma faptului ca jucatorii antrenorului Sorin Cirtu se descurca foarte bine in deplasare. "Echipa din Pitesti este solida, bine asezata pe teren si se apara foarte bine. A pus mari probleme echipelor puternice din campionat, iar in deplasare pierde foarte greu", a precizat Grigoras.
Tehnicianul echipei Farul se teme si de faptul ca formatia pe care o antreneaza are probleme in meciurile de pe teren propriu. "Ne-am descurcat mai greu in meciurile de acasa, dar e bine ca ne-am luat punctele. Vom avea parte si de un teren greu, dar nu cautam scuze. Vrem trei puncte pentru ca urmeaza o perioada dificila pentru noi, cu meciuri contra Stelei, Rapidului sau Politehnicii Timisoara", a conchis Grigoras.
Din lotul pentru partida cu FC Arges face parte si Voiculet, care a revenit dupa o pauza de sase luni cauzata de o hepatita. De asemenea, Curca, Gurita, Barbu si Lungu vor fi apti de joc la ora meciului.
Fundasul Usurelu are o ruptura musculara si probleme la tendoane si va fi indisponibil timp de o luna, in timp ce Liviu Mihai se pregateste cu echipa a doua a clubului constantean, in urma unei decizii a conducerii clubului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii