Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Divizia de Asfaltări a Primăriei Brăila are tot ce-i trebuie, aşa că urmează să intre în pâine

• primarul Marian Dragomir a declarat că au sosit toate cele 10 utilaje pentru Divizia de Reparaţii Stradale a Primăriei şi că acestea se află în posesia SUPAGL • mai mult, edilul-şef a punctat că s-au făcut deja şi angajări • Dragomir a mai adăugat că în curând divizia proprie a Primăriei va putea să intervină

 

Primarul Marian Dragomir a anunţat că în viitorul apropiat Divizia de Reparaţii Stradale a municipalităţii va putea acţiona la lucrările unde este nevoie urgentă pentru intervenţii. Mai exact, amintind în cadrul celei mai recente conferinţe de presă despre lucrările care se derulează în prezent la nivelul oraşului, edilul-şef a ţinut să atragă atenţia că s-au făcut paşi importanţi în legătură cu această Divizie de Reparaţii. Dragomir a precizat că SUPAGL a intrat în posesia tuturor celor 10 utilaje, că a făcut angajări şi că va putea să treacă la treabă cât de curând.

“Avem o veste bună aici: au fost livrate toate utilajele pentru Divizia de Asfaltare a Primăriei Municipiului Brăila. Au fost angajaţi inginerul şef, tehnicianul, dar şi muncitori. Urmează ca la şedinţa CLM Brăila din luna iulie să fie aprobate tarifele pentru asfaltări şi organizată licitaţia pentru borduri şi mixtură asfaltică. Astfel şi Divizia Primăriei va putea intra pe realizarea lucrărilor de care avem nevoie în Municipiul Brăila. Cel mai important lucru este că au fost livrate absolut toate utilajele pe care noi le-am prevăzut la momentul acela”, a declarat Dragomir.

Primarul a precizat că este vorba despre un autogreder, un rulou compactor, o maşină de frezat asfalt, o maşină de repartizare a mixturii asfaltice, un utilaj pentru amorsare, un vibrocompactor, un buldoexcavator, un miniîncărcător frontal, o talpă compactoare şi o autobasculantă.

Reamintim că Divizia de Reparaţii Stradale pentru care Primăria şi-a anunţat încă din 2017 intenţia de a o înfiinţa a început să prindă contur pentru prima dată în luna februarie a acestui an când au sosit 6 din cele 10 utilaje. Viceprimarul Doiniţa Ciocan estima la vremea respectivă că celelalte utilaje vor fi achiziţionate până la finele lunii aprilie şi că toate vor intra pe teren încă din primăvara acestui an. Ei bine, tot atunci reprezentanţii SUPAGL le-au spus redactorilor “Obiectiv - Vocea Brăilei” că salariile muncitorilor la această divizie pornesc de la circa 2.000 lei pentru un începător fără experienţă şi pot ajunge până la 4.800 lei, brut, pentru cei care au vechime în domeniu. La vremea respectivă, autorităţile se plângeau că nu erau foarte multe persoane dornice să se angajeze în cadrul acestei noi structuri.
Categorie articol: 

Comentarii