Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Distrugeri in lant si dosare penale

Dupa ce a intrat in conflict cu mai multe persoane, un tinar din Braila a fost agresat si si-a gasit masina distrusa. In noaptea de 30 spre 31 august, la ora 1.30, Mihai M. a dat fuga la Politie si a reclamat ca numitul Aurelian Adrian C. si trei persoane necunoscute sint autorii faptelor. Victima a spus ca autoturismul "BMW" a fost distrus in timp ce se afla parcat pe strada Dumbrava Rosie. Politistii s-au deplasat la fata locului si au constatat ca luneta, geamul portierei stinga spate si tripla stinga sint sparte iar anvelopa de la roata dreapta spate prezinta o intepatura de 2 cm.
Fiind efectuat controlul masinii, in portabagajul acesteia a fost gasita o bita tip baseball, cu lungimea de 65 cm, insa reclamantul a declarat ca apartine celor care l-au lovit. Oamenii legii au intocmit dosar penal pentru a stabili cu exactitate cum s-au produs faptele si a-i trage la raspundere pe cei vinovati. In aceeasi noapte, doua ore mai tirziu, ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului a primit o alta sesizare, o braileanca reclamind faptul ca doi tineri i-au spart geamurile de la doua ferestre ale locuintei. La locului indicat s-a deplasat echipa operativa constituita in cauza, care a constatat ca cele sesizate se confirma. In urma verificarilor efectuate au fost identificati principalii suspecti, respectiv Stanica M., de 31 de ani si Teodor F., de 25 de ani, ambii din municipiul Braila. Prejudiciul este in valoare de 400 lei. Cei doi au fost cautati la domiciliu, dar nu au fost gasiti, astfel ca s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de distrugere, iar politistii continua cercetarile.
La data de 31 august, la ora 19.00, Cristinela S., din municipiul Braila, a reclamat la Politie ca, in aceeasi zi, un minor de 13 ani i-a spart cu piatra luneta autoturismului "Opel Vectra", care se afla parcat pe strada Dianei. Echipa operativa a constatat ca cele sesizate se confirma si au efectuat cercetarea la fata locului, valoarea prejudiciului fiind de 500 lei. In cauza se continua cercetarile sub aspectul savisirii infractiunii de distrugere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii