Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Distrigaz vrea să-şi modernizeze reţeaua de gaz pe Dorobanţi

* procedura de achiziţie se derulează la finele acestei luni *

Compania de gaze "GDF Suez Energy Romania" a lansat zilele acestea în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) procedura de achiziţie publică a unor lucrări de înlocuire a conductelor şi a branşamentelor de gaz pe Bulevardul Dorobanţilor. Practic, este vorba de lucrări complementare celor de reabilitare şi modernizare a bulevardului, derulate în această perioadă de autorităţile locale, cu finanţare europeană. Procedura aleasă de compania de gaz pentru atribuirea acestui contract, constând în lucrări de demontare şi de înlocuire a conductelor, este cererea de oferte cu unic criteriu de atribuire: "preţul cel mai scăzut". Valoarea achiziţiei este destul de mare, preţul maxim anunţat de companie fiind de aproape 1,4 milioane de lei (1.392.021 lei mai precis).
Data limită de depunere a ofertelor este 29 august, ora 9.00, la sediul din Bucureşti al DGF Suez, ofertele urmând a fi deschise o jumătate de oră mai târziu. Contractul nu se înscrie într-un proiect sau program finanţat din fonduri comunitare, ci este finanţat din bugetul companiei. Participanţilor la procedura de achiziţie li se cere să facă dovada atestării ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei) pentru proiectarea şi execuţia de lucrări la reţea de gaz metan, precum şi a certificării EN ISO 14001:2004 şi EN ISO 9001:2000. În plus, potenţialii ofertanţi trebuie să aibă experienţă similară din 2 contracte în valoare cumulată de cel puţin 199.000 euro, finalizate în ultimii 5 ani. De asemenea, trebuie să depună şi garanţie de participare în cuantum de 14.000 lei. Documentaţia poate fi consultată direct în SEAP, pe contul acestei achiziţii.
Reamintim că Bulevardul Dorobanţilor a intrat din acest an într-un amplu program de reabilitare şi modernizare, derulat de municipalitate în baza unui proiect cu finanţare europeană, având un buget de circa 30 milioane de euro.
Categorie articol: 

Comentarii