Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Distractie cu Dick si Jane" la Cinematograful Central

In perioada 10 - 15 martie, Cinematograful Central prezinta comedia "Fun with Dick and Jane" (Distractie cu Dick si Jane), in regia lui Dean Parisot, o poveste simpla a doi oameni care si-au pierdut mintile in timp ce incercau sa creada in visul american. Daca subiectul nu va convins, distributia cu siguranta o va face, in rolurile principale putind fi vazuti Jim Carrey ("Bruce Almighty", "Me, Myself & Irene", "Liar Liar"), Tea Leoni ("Deep Impact", "Bad Boys", "People I Know") si Alec Baldwin ("Elizabethtown", "The Aviator", "Pearl Harbor").
Dick Harper (Jim Carey) a asteptat rabdator, timp de 15 ani, sa devina vice-presedinte la compania Globodyne. Acea zi soseste, seful sau il promoveaza iar sotia sa, Jane (Tea Leoni) decide sa demisioneze din functia pe care o ocupa la o agentie de turism. Dar bucuria nu tine mult deoarece patronul Jack McCallister (Alec Baldwin), este implicat intr-un scandal gigant, iar compania intra in faliment. Un timp, Dick asteapta ca o companie rivala sa-l angajeze dar, amenintat de un munte de datorii, gaseste un post de sef de sala la un restaurant local. Si sotia sa decide sa se intoarca la munca, reusind sa se angajeze ca instructor de Tae Bo. Deoarece nu reusesc sa cistige foarte multi bani, rind pe rind, incep sa-si vinda lucrurile din casa.
Intr-un efort de a-si relua cel putin o mica parte din bunastarea pe care o aveau inainte, Dick fura de pe peluza vecinului bucati de gazon, pentru a le replanta in curtea lui cea goala. Nu peste mult timp, el si Jane incep sa intreprinda o serie de furturi nocturne, lasindu-si fiul in grija credincioasei lor menajere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii