Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Distracţia de 1 Mai va fi supravegheată de forţele de ordine

* poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea circulaţiei pe arterele de tranzit către staţiunile turistice montane şi litoral

În perioada 30 aprilie - 3 mai, poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră vor fi în stradă pentru a le asigura brăilenilor distracţia de "1 Mai" lipsită de evenimente negative. Activităţile de menţinere a ordinii publice se vor desfăşura atât în municipiu cât şi în judeţ, precum şi în staţiunea Lacu-Sărat, în Parcul Monument sau pe Faleza Dunării, zone în care, în această perioadă, este o afluenţă mare de persoane. De altfel, forţele de ordine vor acţiona în toate locurile aglomerate şi unde urmează să se desfăşoare acţiuni cultural-artistice sau sportive.
Agenţii de circulaţie vor fi prezenţi, la orele de vârf, pe principalele artere din zonele de agrement, precum şi pe traseele de acces către aceste zone, pentru fluidizarea circulaţiei în oraş şi pe arterele rutiere de tranzit către staţiunile turistice montane şi litoral. O atenţie deosebită va fi acordată staţiunii Lacu-Sărat şi împrejurimilor acesteia, dar şi Pădurii Viişoara sau plajei lipoveneşti. "Ofiţerii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor vor acţiona pentru protejarea populaţiei împotriva activităţilor ilicite şi pentru a se putea interveni cu promptitudine în vederea prevenirii, descoperirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în această perioadă în unităţile de alimentaţie publică şi de turism, complexe comerciale, pieţe, târguri şi oboare, zone de agrement, precum şi în locurile de depozitare şi distribuţie a mărfurilor şi produselor", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Poliţiei brăilene.

Totodată, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale vor intensifica controlele în zona barurilor, discotecilor şi a altor locuri pretabile la infracţiuni cu violenţă. Şi poliţiştii de la Biroul Transporturi vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice în toate staţiile şi triajele de cale ferată situate pe traseele către staţiunile turistice. O atenţie deosebită se va acorda depistării cerşetorilor şi vânzătorilor ambulanţi, pentru a fi împiedicaţi să ajungă în staţiunile de pe litoral şi cele montane. Pentru verificarea legalităţii desfăşurării activităţilor de transport persoane în regim de taxi, poliţiştii vor organiza filtre în zona staţiilor de cale ferată.
Categorie articol: 

Comentarii