Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Disidentul Rotaru. Cum s-a sacrificat cel mai bogat senator brăilean pentru binele PSD

Adevărul e că numai disident nu fusese senatorul PSD Brăila Ion Rotaru la viaţa lui. Rotaru a fost, pe rând, oportunist, îmbârligâtor, lingău, blatist etc. Dar disident, adică de partea revoluţionarilor, nu a avut curajul să fie niciodată.

Iată însă că zarurile aruncate de Gabriela Firea au picat 6-3, ceea ce în table se traduce prin zar de fugă. Iar Rotaru a început să fugă şi el, alături de protestatari. De protestatarii din PSD, mai exact. Nu ştia cel mai bogat dintre senatorii brăileni (doi la număr) de ce fuge lumea şi de ce s-au încins spiritele în PSD. Rotaru doar a simţit că barca se scufundă, că Liviu Dragnea începe să intre la apă, iar el, dotat cu un simţ al supravieţuirii ieşit din comun, s-a repliat rapid.

Aşa a ajuns senatorul PSD Brăila să semneze scrisoarea nemulţumiţilor din PSD, alături de Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu. Cel puţin aşa a scris ziarul Obiectiv de miercuri, iar până acum nu l-am auzit pe senatorul Rotaru să nege această informaţie.

Când am auzit că Ion Rotaru s-a poziţionat în tabăra anti-Dragnea, am zis că poate era în transă. Nu de alta, dar, cum ziceam, pe senatorul Rotaru nu l-a dat niciodată curajul afară din casă.

Şi după ce am stat şi m-am gândit mai bine, am ajuns la următoarea concluzie. Cel mai probabil, Gabriela Firea s-a dus la Rotaru, i-a pus o foaie de hârtie pe masă şi l-a păcălit să semneze spunându-i că semnează pentru susţinerea Coaliţiei pentru Familie. Ceea ce până la un anumit punct ar fi corect căci această scrisoare a disidenţilor din PSD militează pentru unitatea familiei, dar pentru a Famigliei din PSD. Un dictator (Dragnea) va fi devorat de lupii mai tineri şi mai flămânzi din PSD, iar senatorul Ion Rotaru, care nu are rol în piesă, vrea să prindă şi el un loc la masă la viitoarea împărţeală a ciolanului. (Mica Rebeliune)
Categorie articol: 

Comentarii