Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Discursul patetic al noului primar ales Marian Dragomir

Că vrea să facă Brăila cea frumoasă, Brăila cu care să ne lăudăm peste tot în ţară, ce să mai, o să zică gălăţenii că peste noapte au devenit vecini cu Viena. Păi, nu ştiu dacă a înţeles domnul Dragomir, dar nu cred că este nimeni în Brăila asta care să nu dorească realizarea lucrurilor enunţate de dumnealui. Dragomir a enunţat câteva lucruri evidente, care au avut menirea să emoţioneze, eventual să îi facă pe brăileni gândindu-se cum ar trebui să arate Brăila. Ce să zic, la chestiuni siropoase, Marian Dragomir dovedeşte că se pricepe, că are vorbele la el. Problema este că nu poţi să ai un mandat de 4 ani numai spunându-le că trebuie să fie pace în lume, afară să fie cald şi bine şi că stă în puterea noastră, a tuturor, să ajungem sus de tot, fix ca într-un discurs motivaţional de slabă factură.
O să spuneţi că nu era locul ca Dragomir să înceapă să vorbească despre lucruri punctuale, să spună că va face aia sau cealaltă, până în data cutare, indicând şi sursa de finanţare. Ba să avem pardon, că a făcut-o. Uite-aşa am aflat şi eu care va fi una din principalele preocupări ale noului primar ales Marian Dragomir: să meargă pe stradă şi să vorbească cu oamenii (cu brăilenii adică). Glumind un pic, e limpede că ne-am ales cu un primar care îi va ţine pe brăileni de vorbă, în loc să îi lase să muncească. Dar, cine ştie?, poate că dl. Dragomir a aflat de la colegul său consilier, ex-ul Aurel Simionescu, că la primărie te cam plictişeşti şi ai timp de plimbări cât cuprinde.
Aşadar, ce o să vedem în curând? Un tânăr primar, care se plimbă pe străzi de colo-colo şi vorbeşte cu oamenii. Păi, eu ştiam că asta fac pensionarii, că, na, ce să facă şi ei toată ziua, în afară de şah, table şi-un rachiu? Dar când alegi un primar tânăr, de 41 de ani, parcă te aştepţi să mute munţii din loc, nu să se plimbe cu mâinile la spate pe străzi, abordând cetăţenii sau, după caz, aşteptând să fie abordat de brăileni.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii