Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Discuţii cu elevii brăileni despre chiul, ţigări, băutură şi violenţă

Chiulangiii şi elevii cu risc de abatere au fost, vineri, personaje principale pentru poliţiştii de la Proximitate. Nouă şcoli din municipiu au fost verificate de către oamenii legii, cu scopul de a-i identifica pe aceia care absentează nemotivat de la cursuri, dar şi pentru a discuta cu elevii despre delincvenţa juvenilă şi riscurile consumului de alcool şi produse din tutun, de la vârstă fragedă. 

Şapte paznici care erau de serviciu în unităţile şcolare au stat de vorbă cu poliţiştii în vederea identificării problemelor cu care aceştia se confruntă, dar şi a deficienţelor existente în serviciul de pază.
"Totodată, au fost verificate 10 unităţi comerciale din zonele învecinate unităţilor şcolare. De asemenea, cu prilejul acestei acţiuni, poliţiştii au depistat doi elevi ce absentau nemotivat de la cursuri, motiv pentru care oamenii legii au luat măsuri pentru informarea părinţilor, a reprezentanţilor legali, dar şi a reprezentanţilor şcolii, pentru dispunerea unor măsuri conforme cu regulamentele interioare şi pentru prevenirea abaterilor disciplinare", ne-a comunicat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii