Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Discretie maxima in cazul "Grosu"

Dupa altercatia din noaptea de 24 spre 25 septembrie, in urma careia Ciprian Grosu - unul dintre cei doi fii ai omului de afaceri Petre Grosu, patronul societatii "Sigma" - a fost injunghiat in plina strada si a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta, pacientul este pazit in permanenta de o armata de garzi de corp. Zi si noapte, un salon din cea mai mare unitate spitaliceasca din judet este tinut sub supravegherea unor zdrahoni care nu lasa nici musca sa ajunga la patul lui Ciprian Grosu fara stirea lor. Aceasta, in conditiile in care spitalul are serviciu de paza si ordine, iar oamenii respectivi sint platiti pentru siguranta pacientilor si a personalului medical. De altfel, inca de la internarea lui Ciprian Grosu in aceasta unitate medicala, apartinatorii acestuia au descins in spital, inclusiv in timpul operatiei chirurgicale la care a fost supusa victima. In acea noapte, medicii care au operat sub teroarea apartinatorilor aproape trei ore, au solicitat agentilor de paza sa intervina, insa acestia nici nu au indraznit macar sa ajunga la usa blocului operator, invocind ca nu pot lasa poarta singura.

Nu exista plingere impotriva agresorilor

Reamintim ca la primele ore ale zilei de 25 septembrie, Ciprian Grosu, de 32 ani, a suferit o interventie chirurgicala dificila, fiind diagnosticat cu plagi injunghiate cu sectiune completa de uretra, sectiune de corpi cavernosi, plaga hemiscrot drept si o plaga in coapsa, dupa ce a fost injunghiat de persoane necunoscute in timpul unei altercatii petrecute la intersectia Bulevardului Dorobantilor cu strada General Eremia Grigorescu.
Pina la aceasta data, la Politie nu exista nici un fel de plingere impotriva agresorilor, motiv pentru care derularea anchetei bate pasul pe loc. Din informatiile primite de la Politie, dupa o constatare preliminara, bazata pe diagnosticul din foaia de observatie, Ciprian Grosu necesita 30-35 zile de ingrijiri medicale. Urmeaza ca dupa inlaturarea bandajelor, acesta sa fie consultat de medicul legist si in functie de evolutia starii de sanatate si de gravitatea leziunilor, sa se stabileasca exact timpul necesar de ingrijiri medicale. Asta deoarece in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, Politia se poate autosesiza, fara a mai fi nevoie de plingere prealabila. In momentul de fata, politistii braileni continua cercetarile pentru stabilirea situatiei de fapt.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii