Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Discotecile din judet, in atentia politistilor

Discotecile si cafe-barurile din localitatile Romanu, Gemenele, Traian, Chiscani si Tichilesti au fost, simbata noaptea, vizitate de politisti. Stiut fiind faptul ca, in astfel de locatii, se aduna multe persoane care consuma bauturi alcoolice, iar apoi provoaca scandal, fortele de ordine au desfasurat o actiune specifica pentru prevenirea si combaterea faptelor comise cu violenta.
Cu aceasta ocazie, au fost legitimate si perchezitionate corporal sumar 43 de persoane.
Astfel a fost depistat Ionut B., de 22 de ani, din comuna Gemenele care s-a ales cu un dosar penal pentru savirsirea infractiunii de lovire si alte violente.
De asemenea, agentii din cadrul Politiilor orasenesti Ianca, Insuratei, Faurei si Posturilor de Politie arondate au actionat, in zonele de competenta, pentru mentinerea linistii si ordinii publice, respectarea normelor de convietuire sociala si a prevederilor referitoare la circulatia pe drumurile publice si la drepturile de autor. In zona, 5 discoteci au fost luate la bani marunti, iar 32 de persoane au fost legitimate, dintre care 7 au fost perchezitionate corporal. Politistii au fost nevoiti sa intervina si pentru destramarea unui grup de tineri si aplanarea unei stari conflictuale. Actiunea s-a finalizat cu aplicarea a 15 sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.978 de lei.
Categorie articol: 

Comentarii