Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Discotecile de la ţară, în vizorul poliţiştilor

Poliţişti şi jandarmi au continuat şi în acest week-end seria raziilor în zona discotecilor din mediul rural, pentru a-i ţine sub control pe indivizii puşi pe scandal. Zeci de persoane au fost legitimate, iar pentru neregulile constatate s-au dat amenzi de peste 5.000 de lei.
Astfel, sâmbătă seara, lucrători de la Poliţia oraşului Făurei şi de la Secţia 3 de Poliţie Rurală Surdila Găiseanca au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea faptelor antisociale comise cu violenţă şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică. Poliţiştii au verificat 3 societăţi comerciale tip discotecă, au legitimat 32 de persoane, au controlat în trafic 25 de autovehicule şi au constatat 3 contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 1.809 lei.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, au ieşit la "vânătoare" poliţişti de la Secţia 1 de Poliţie Rurală, însoţiţi de jandarmi şi poliţişti de frontieră, care au acţionat în zonele arondate. Forţele de ordine au efectuat controale la 5 discoteci, au legitimat 44 de persoane, dintre care 31 au fost controlate corporal sumar, au verificat în trafic 10 autovehicule şi au dat amenzi în valoare de 2.942 de lei.
În aceeaşi noapte, între orele 22.30- 2.30, lucrători de la Poliţia oraşului Ianca, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secţiei de Jandarmi Făurei - Grupa Ianca, au dat o raită pe la discotecile din oraşul Ianca, Parcul Orăşenesc şi localitatea Plopu. Cu această ocazie au fost legitimate 30 de persoane, dintre care 16 au fost controlate corporal sumar, şi verificate în trafic 15 autovehicule. Oamenii legii au controlat activitatea la 4 discoteci şi au constatat două contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 268 de lei.
Categorie articol: 

Comentarii