Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Discoteca in aer liber pentru brailenii care vor sta in oras de Revelion

Brailenii care vor ramine acasa de Revelion, si care nu au planuri deosebite pentru trecerea dintre ani, vor avea unde sa participe la o petrecere adevarata. Viceprimarul Lucian Tilea promite brailenilor un Revelion inedit, pe platforma din fata Palatului Administrativ, unde se va organiza in noaptea dintre ani o discoteca in aer liber pentru toti cei care vor sa petreaca intr-un mod deosebit acest moment. Tilea ne-a explicat ca, pe data de 31 decembrie, vor fi aduse in fata Palatului Administrativ doua platforme de tir pe care vor fi instalate, de o firma specializata in domeniu, echipamentele necesare pentru sustinerea petrecerii in aer liber, petrecere "guvernata" de DJ Klauss: "Toata petrecerea costa 160 de milioane ROL, bani asigurati din bugetul local, prin Casa de Cultura Braila, si va avea loc in noaptea de simbata spre duminica, intre orele 22.00 - 02.00. Vom avea toate genurile de muzica, in afara de manele. Nu ca am eu ceva cu manelele, dar nu consider ca reprezinta un gen de muzica care ar trebui promovat de o institutie care se presupune ca reprezinta un model pentru cetateni". Viceprimarul Tilea a mai precizat ca, desi initial, dorise sa contracteze citeva formatii pentru aceasta petrecere, din nefericire nu au existat fonduri si nici nu era absolut sigur ca acestea vor aparea la spectacol. "Oricum, nu va fi o petrecere statica, daca pot sa zic asa. Fiecare ora va purta o denumire si se vor desfasura tot felul de concursuri interactive, care vor atrage in mod sigur brailenii. Recunosc ca astea au fost ideile celor de la Consiliul Local al Tinerilor, care au lucrat alaturi de noi la organizarea acestui Revelion".
Viceprimarul a mai adaugat ca vor fi deschise in acea noapte si doua tarabe unde se vor comercializa licori fierbinti menite sa incalzeasca spiritul celor care vor petrece in fata Primariei: "Din nefericire, la Braila comerciantii nu stiu sa faca comert stradal si nici sa exploateze aceasta oportunitate. Sa vina cu tarabe din acelea gen rulote, perfect igienice, care arata bine si pot vinde orice si scoate o groaza de profit numai intr-o noapte, dar uitati, ca nu a venit nimeni pina acum sa ceara autorizatii pentru acest lucru".

"Se va trage cu artificii timp de 15 minute de pe cladirea Primariei, in doua directii"

Totodata, vicele Tilea a precizat ca focul de artificii va fi organizat de aceeasi firma care a organizat si spectacolul pirotehnic care a incintat publicul de Zilele Brailei: "Se va trage cu artificii timp de 15 minute de pe cladirea Primariei in doua directii. Va fi ceva deosebit, asa cum am inceput sa obisnuim cetatenii cu fiecare sarbatoare care trece. Totul va costa 140 de milioane ROL. Asteptam sa vedem reactia publicului si de aceasta data". Tilea a tinut sa ii avertizeze in avans pe locuitorii din zona ca nu vor putea dormi, asta pentru a intimpina nelipsitele reclamatii care sosesc la Primarie de cite ori se organizeaza vreun spectacol in zona: "Eu cred ca ora 02.00 este o ora de bun simt la care sa se incheie toata treaba. Oricum, lumea venea pentru artificii si statea pina pe la 01.00 pe acolo, asa ca deranjul nu va fi prea mare. Dar vrem sa facem ceva deosebit pentru braileni si speram sa nu se supere cei care locuiesc in zona".

"Stiu ca spectacolul organizat pe data de 6 decembrie a fost o dezamagire"

Viceprimarul Tilea a tinut sa precizeze ca, de aceasta data, a tinut sa se implice personal in organizarea acestui spectacol pentru a nu se mai repeta esecul de la Sfintul Nicolae: "Stiu ca spectacolul organizat pe data de 6 decembrie a fost o dezamagire, dar atunci eu nu m-am implicat deloc. El fusese inital gindit pentru sala, si atunci cind au aparut conditiile de exterior nu a mai iesit asa cum fusese planificat. A fost o greseala pe care nu o vom mai face, dar nu aveam de unde sti atunci. Data viitoare ne vom descurca mai bine". Cu aceasta ocazie, Tilea a tinut sa precizeze ca va incerca ca in 2006 sa organizeze un concurs de proiecte pentru organizarea de diferite spectacole pentru orice fel de evenimente sau sarbatori, cele cistigatoare fiind premiate si promulgate in cadrul CLM pentru a fi introduse in bugetul de cheltuieli al municipiului.

"Personal nu prea sint incintat de cum arata Oraselul Copiilor, dar asta e. Nu a fost treaba mea"

In ceea ce priveste impodobirea orasului pentru Sarbatori, Lucian Tilea a tinut sa multumeasca celor de la "Electrica", care au avut bunavointa de a impodobi copacii de pe Bulevardul Independentei cu instalatiile provenite din sponsorizari: "Eu m-am ocupat de acest lucru, am reusit sa string bani din sponsorizari si sa cumpar 3 km de instalatie pe care cei de la "Electrica" au fost amabili sa o monteze. Mi s-a parut ca da mai bine asa si Bulevardul arata chiar bine. In rest, in ceea ce priveste Oraselul Copiilor, acolo eu nu am avut nici o "vina" pentru cum arata, deoarece de el s-au ocupat domnul arhitect Marinescu si primarul Cibu. Personal nu prea sint incintat, dar asta e. Nu a fost treaba mea".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii