Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Disciplina educatie fizica si sport nu mai are inspector scolar

Ieri, inspectorul scolar general Iulian Danielescu a confirmat faptul ca la disciplina educatie fizica si sport si la minoritatea romilor nu mai exista inspector scolar.
In luna iunie, profesoara Roxana Denisa Dediu si-a dat demisia din functia de inspector scolar din motive personale, iar acum este in concediu de odihna. Ea se ocupa de disciplina educatie fizica si sport, o jumatate de norma, si de problemele minoritatii romilor, o alta jumatate de norma.
La nivelul conducerii Inspectoratului Scolar se poarta acum discutii pentru a propune pe altcineva pentru aceasta functie. "Ne gindim chiar sa propunem doua persoane pentru fiecare jumatate de norma. Avem citeva nume, dar pentru minoritatea romilor inca discutam cu Ministerul Educatiei pentru ca avem nevoie de anumite derogari in privinta gradelor didactice", a explicat inspectorul scolar general Iulian Danielescu.
Roxana Denisa Dediu, absolventa a Universitatii "Dunarea de Jos", specializarea volei, a revenit la catedra pe care o avea la Grupul Scolar "Panait Istrati".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii