Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dirty Shirt concertează la Metalhead Meeting Festival 2018

• aceasta este ultima trupă confirmată pentru festival, după cum au anunţat organizatorii, şi va concerta în prima zi de festival • Metalhead Meeting Festival va avea loc în perioada 6-7 iulie, la Arenele Romane, Bucureşti • în afară de Dirty Shirt, pe scenă vor urca trupe de talie internaţională precum Children Of Bodom, Sonata Arctica, Soulfly, Epica, Kataklysm, Carach Angren şi Skeletonwitch

 

Încă un nume cu rezonanţă se alătură afişului Festivalului Metalhead Meeting ce va avea loc în perioada 6-7 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti. Este vorba despre Dirty Shirt din Maramureş care va urca pe scenă în prima zi de festival, fiind de altfel trupa care închide confirmările de participare din acest an.  Cele mai notabile trupe confirmate la festival până acum sunt Children Of Bodom, Sonata Arctica, Soulfly, Epica, Kataklysm, Carach Angren şi Skeletonwitch. De altfel, recent, festivalului i s-au mai adăugat încă 8 nume de pe tot mapamondul: Animae Silentes (gothic - Italia) , Psycorepaths (hardcore - Grecia), The Colony (melodic metal - Scoţia), Rhemorha (modern metal - Siberia/Rusia), Phenomy  (groove thrash metal - Liban), Blood Oath (death metal - Marea Britanie), Siska (Hard rock symphonic metal - Italia) şi InSammer (melodic dark metal - Suedia).

“După cum v-a obişnuit şi în celelalte 6 ediţii, Metalhead Meeting va avea trei headlineri de calibru pe zi precum şi multe trupe faine de peste hotare dar şi din ţară. Cu un focus setat pe concerte de calitate, un sunet perfect şi o organizare fără cusur, festivalul doreşte să ofere o experienţă celor prezenţi la eveniment şi nu doar nişte simple concerte.Dirty Shirt este ultima trupă confirmată la festival, maramureşenii urmând să cânte în prima zi alături de Sonata Arctica şi Children Of Bodom. Soulfly, Epica şi Kataklysm ne vor încânta a doua zi iar programul final cu orele va fi afişat în curând. De asemenea, s-au pus de curând în vânzare şi biletele de o zi”, au anunţat organizatorii, în cadrul unui comunicat de presă.

 

Biletele se pot achiziţiona şi online

Abonamentele de două zile, dar şi biletele de o zi se găsesc online pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lăngă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara. Abonamentele costă 229 de lei până pe 22 iunie şi 250 de lei la intrare. Biletele de o zi costă 129 de lei în presale, respectiv 150 de lei la intrare. La ediţia din 2018 nu există Golden Circle, iar accesul va fi permis persoanelor sub 14 ani doar dacă vin însoţite de un adult.

Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi.

Arenele Romane - Strada Cuţitul de Argint nr. 3, Parcul Carol, Bucureşti.

Cei interesaţi să afle mai multe despre eveniment pot accesa următoarele link-uri: www.metalheadmeeting.com

www.facebook.com/MetalheadMeeting

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.
Categorie articol: 

Comentarii