Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Directorii democrati de descentralizate stau linistiti pe posturi

Presedintele PD Braila, Horia Vasioiu, este linistit, deocamdata, in privinta sortii directorilor de servicii descentralizate care sint membri ai Partidului Democrat. El spune ca a auzit declaratiile unor lideri liberali potrivit carora nu vor mai fi schimbati din functii decit directorii care inca nu au devenit functionari publici: "Nu a mai fost schimbat nici un director, deocamdata, si dupa cite am vazut afirmatiile facute de catre Biroul de presa al PNL si de catre Melescanu, se pare ca vor sa schimbe directorii de servicii descentralizate, dar pe cei care nu sint functionari publici, o chestie de genul asta. Toti cei care au devenit functionari publici in urma unor examene vor ramine pe functii. In ceea ce ne priveste, la Directia Muncii mai avem director interimar, pe Veronica Macri. Daca au motive sa-i schimbe, n-au decit. In cazul lor, pot sa vina cu un ordin de ministru si-i schimba, e foarte simplu. Dar eu cred ca nu exista motive, in acest sens. Nici in cazul lui Sorin Enache, directorul Casei Judetene de Pensii, nu au fost motive. Mi s-a parut nedrept, dar asta e".
Vasioiu a mai declarat ca i se pare normal ca ai sai colegi sa ramina in functiile de directori si ca, de fapt, el niciodata nu ar fi spus ca, daca intra in opozitie, PD-ul isi va retrage oamenii din functii: "Am spus doar despre secretarii de stat, dar nu au fost schimbati nici ei. Si va dau exemplul lui Corneliu Burada, care si-a dat demisia de cind si-au depus-o toti, imediat dupa ce am fost scosi de la guvernare, dar nici acum nu i-a fost acceptata".
Chiar daca acum considera ca este incorect modul in care au fost indepartati din diverse functii unii dintre colegii sai de partid, liderul PD ameninta ca, atunci cind va ajunge iar la guvernare, ii va da afara din functii pe directorii care au fost democrati, dar au trecut la alt partid, numai pentru a-si pastra postul: "Cu siguranta, in momentul in care vom ajunge din nou la guvernare nu vor mai fi nici membri PNL, nici membri PD, cine stie ce vor fi, dar vor fi dati afara din functiile pe care le detin. Ii vom da afara pentru ca sint cameleoni si nu-i intereseaza decit sa-si pastreze functiile".
Categorie articol: 

Comentarii