Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Directori schimbati din cauza managementului defectuos

In urma cu citeva zile, la sedinta Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar au fost schimbati citiva directori, carora li s-a imputat managementul defectuos.
La Scoala Waldorf, in locul directorului Rodica Fotache a fost numit profesorul de istorie Gabriel Voiculet. Rodica Fotache fusese numita cu delegatie pina pe 8 septembrie. La evaluare i s-au reprosat anumite disfunctionalitati in management si s-a votat pentru inlocuirea ei. Profesorul Gabriel Voiculet a fost numit cu delegatie pina la concursul ce se va organiza pentru ocuparea functiilor de conducere in scoli.
O situatie similara a fost si la Scoala nr. 22. Directorul Georgeta Apostu a iesit prost la evaluarea facuta de Consiliul de Administratie al ISJ. Ei ii expirase mandatul, si pe 1 septembrie i-a fost prelungit pina pe 8 septembrie. Consiliul de Administratie al ISJ a considerat ca nu corespunde, a primit un calificativ slab si a fost schimbata din functie, in locul sau fiind numit profesorul Adrian Prodea. Director adjunct la aceasta scoala este profesoara Elena Matetovici.
Si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Psihopedagogica are un nou director, in persoana profesorului Marian Closca. El a inlocuit-o pe Valerica Danaila.
A fost confirmat pe postul de director la Scoala Scortaru Nou profesorul Costica Vasilache, iar la Scoala Visani a fost confirmat adjunct institutorul Marian Cojocaru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii