Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Directia pentru Sport a aprobat pentru finantare cinci proiecte

Prima sesiune de finantare publica a proiectelor sportive, organizata de catre Directia pentru Sport a Judetului Braila s-a incheiat pe data de 27 martie. In cadrul concursului de proiecte s-au inscris opt structuri sportive care au depus tot atitea propuneri de finantare pentru cele doua programe nationale "Promovarea sportului de performanta" si "Sportul pentru toti" din care au fost acceptate spre finantare doar cinci.
In cadrul programului "Promovarea sportului de performanta" au fost aprobate proiectele Clubului Sportiv "Activ TT", Asociatiei Judetene de Atletism si ale Clubului Sportiv "Spartacus", iar competitiile pe care le vor derula si sumele de care vor beneficia sint in ordine, "Cupa sperantelor", concurs de pregatire la tenis de masa - 2934 RON, Medalii pentru atletismul brailean" - 3000 RON si "Cupa Dunarii" la tenis de cimp - 2916 RON.
La programul "Sportul pentru toti" s-au aprobat doua proiecte "Handbal ministar" propus de Asociatia Judeteana de Handbal, care va primi 3448 RON si "Cupa florar" proiect pentru care Asociatia Judeteana de Volei va primi din partea DSJ-ului 3376 RON.
Categorie articol: 

Comentarii