Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diplome si alimente pentru virstnicii braileni

Cu prilejul "Zilei Internationale a Persoanelor Virstnice", ieri, Uniunea Judeteana a Pensionarilor a primit vizita reprezentantilor Institutiei Prefectului. La eveniment era asteptata Mihaela Marcu, prefectul judetului, insa din motive obiective aceasta nu a putut ajunge. Astfel, la intilnirea cu virstnicii s-a prezentat purtatorul de cuvint al Prefecturii, Mihaela Francesca Dumitru.
Virstnicii au primit din partea Prefecturii, cinci pungi cu alimente, cinci jocuri de sah si cinci de rummy, dar si diplome de onoare.
Cea mai virstnica femeie din Braila, 105 ani, este Selena Panait. Aceasta a primit o diploma de onoare. Aceeasi diploma a fost adjudecata si de Nicolaie Niculescu, cel mai virstnic barbat, 102 ani. S-a acordat diploma de onoare si pentru cel mai virstnic cuplu din orasul nostru, 53 de ani de casnicie. Ion Pascale este cel mai in virsta veteran de razboi, 94 de ani, si pentru aceasta el a primit o diploma de onoare. Seria acordarii diplomelor de onoare a continuat cu presedintele Consiliului Judetean al Persoanelor Virstnice, Ion Petrea, presedintele si vicepresedintele Sindicatului Liber al Pensionarilor, Andrei Novac, respectiv Margareta Geru, presedintele Asociatiei Teritoriale a Pensionarilor, Nicolae Badea, presedintele Asociatiei Veteranilor de Razboi MAPN, Bartu Buzea, presedintele Asociatiei Veteranilor de Razboi MIRA, Emil Grama, presedintele Asociatiei Cadrelor Militare, presedintele Asociatiei fostilor detinuti politici din Romania, Dumitru Leahu, presedintele Clubului Ana Aslan, Tinca Preda, presedintele si secretarul Asociatiei Pensionarilor din Faurei, Andrei Marin, respectiv Toia Cotiga, presedintele si vicepresedintele Asociatiei CAR - CFR Expres, Nicolae Tomescu si Florica Roman.
Virstnicii au avut o singura doleanta, cerind purtatorului de cuvint al Prefecturii sa-i transmita prefectului judetului: "Daca puteti sa ne ajutati, vrem si noi, macar pentru o zi, un mijloc de transport, un microbuz pentru a putea merge la manastiri".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii