Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinu Patriciu, chemat sa dea explicatii la PNL Ploiesti

Fostul presedinte al PNL Prahova, Dinu Patriciu, a fost invitat sa participe la intrunirea Biroului Permanent Municipal al PNL Ploiesti, ce va avea loc miercuri seara, pentru a lamuri declaratiile sale referitoare la o posibila colaborare PNL-PSD, precum si faptul ca acesta a sponsorizat PSD.
Potrivit presedintelui PNL Ploiesti, Iulian Teodorescu, PNL Ploiesti vrea sa discute despre declaratiile din 23 octombrie facute de Patriciu intr-o emisiune televizata. Patriciu spunea ca ar mai sponsoriza PSD si in viitor.
"Aceste declaratii au generat discutii in organizatie si este normal sa cerem lamuriri", a spus Teodorescu.
Lui Dinu Patriciu i-a fost trimisa o scrisoare cu confirmare de primire, prin care era invitat sa participe la sedinta BPM Ploiesti, dar documentul a fost returnat, intrucit, sustine Teodorescu, fostul presedinte al PNL Prahova nu mai locuieste la adresa cunoscuta de catre organizatia din care face parte.
Presedintele PNL Ploiesti a mai declarat pentru corespondentul MEDIAFAX ca nu se asteapta ca Dinu Patriciu sa participe la sedinta, in conditiile in care miercuri a avut loc o noua infatisare in dosarul "Rompetrol".
Pe ordinea de zi a sedintei BPM Ploiesti de miercuri se mai afla si cazurile celor cinci membri ai PNL Ploiesti care au format un grup de initiativa pentru sustinerea platformei liberala a lui Theodor Stolojan.
Intr-o emisiune televizata din 23 octombrie, Dinu Patriciu a fost intrebat daca ar mai sponsoriza PSD si in viitor si a raspuns: "Categoric, da". Amintindu-i-se ca PNL a decis ca va fi dat afara din partid in cazul in care va mai sponsoriza PSD, Patriciu a spus ca liberalii vor lua ce hotarire cred de cuviinta intr-o asemenea situatie.
El a spus ca ar sponsoriza si PD daca acest partid va avea un candidat care sa il convinga, explicind ca a dat bani pentru campania lui Adriean Videanu, care a fost ales primar al Bucurestiului.
Dinu Patriciu a aratat ca, de fapt, la alegerile locale din 2004 nu a sponsorizat PSD, ci un om, pe Mircea Geoana, despre care a crezut ca poate aduce un management performant in Capitala dupa multi ani in care primarii Bucurestiului nu au facut nimic.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii