Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinu Gheorghe spune ca nu isi da demisia inainte de meciul cu Feyenoord

Presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu demisioneaza inainte de partida cu echipa Feyenoord, programata joi, in cadrul mansei secunde a turului I al Cupei UEFA, dar a precizat ca orice e posibil dupa acest meci.
"Nu imi dau demisia astazi. Imi asum intreaga raspundere asupra situatiei in care se afla echipa impreuna cu jucatorii si antrenorii. Am spus ca e posibil orice dupa meciul cu Feyenoord, n-am spus ca plec. La Rapid e posibil orice. N-are importanta ce se intimpla in meciul cu Feyenoord, daca ne calificam sau nu. Nu se poate dupa ce bagi cutitul sa nu ramina macar o cicatrice, nu? Iertam, dar nu uitam se spune in viata", a afirmat Dinu Gheorghe, referindu-se la criticile care i s-au adus in ultima perioada de patronului gruparii giulestene, George Copos.
Presedintele rapidist a precizat ca in momentul de fata exista o diferenta de idei intre el si George Copos. "Nu se intimpla nimic la nivelul conducerii, domnul Copos are tot dreptul sa critice, depinde cum le suportam noi. Unele critici, cele pentru rezultate le acceptam, pe altele nu. Nu inseamna ca de miine sau din clipa asta nu vorbim. Nu. Avem relatii foarte bune in continuare, dar aici la fotbal e aceasta diferenta de idei si de opinii in clipa de fata. Nu gasim solutia sa ajutam clubul. Poate ca vom gasi pina la urma o solutie sa iasa clubul din acest impas", a mentionat Dinu Gheorghe.
Intrebat cum s-a simtit cind George Copos a spus ca in iarna va trage o "linie apasata" si va decide cine pleaca de la Rapid, oficialul gruparii giulestene a raspuns: "Eu sint invatat cu liniile apasate si cu liniile intrerupte... In general nu depasesc pe linia continua. Si nu este o problema cu trasul liniei pentru mine in clipa de fata. Eu tot ce fac la Rapid, 95% aproape, fac numai din pasiune. Nu spun ca am facut lucrurile cele mai bune, dar nici cele mai rele pentru acest club. Stiu ca sint foarte multi in afara clubului care doresc sa fie in locul meu, sint unii si in club care doresc asta, dar asta nu inseamna ca ne vom da batuti. Eu mi-am asumat raspunderea si am preluat aceasta echipa care era total cazuta in vara anului 2004. Am preluat o mostenire grea de la predecesorii mei si am plecat la drum cu un colectiv. Va veni o zi cind va trebui sa tragem si linie, pentru ca nimeni nu e vesnic nici macar pe pamint".
Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, ca lucrurile la Rapid s-ar putea rezolva daca el sau presedintele Dinu Gheorghe ar demisiona. "Nu vad nici o rezolvare. Probabil va trebui sa plecam cit mai curind unul sau altul si vom vedea daca lucrurile se vor schimba", a spus Lucescu.
Intrebat daca jucatorii vor fi afectati in cazul in care va demisiona el sau presedintele Dinu Gheorghe, Lucescu a raspuns: "S-ar putea sa le fie mai bine lor".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii