Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo si Steaua au remizat in etapa a XIII-a a Ligii I

Formatia Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), derbiul disputat, simbata, pe teren propriu, in compania echipei Steaua, in etapa a XIII-a a Ligii I.
Acesta a fost primul meci al antrenorului Dorinel Munteanu pe banca tehnica a Stelei.
Pentru Dinamo a marcat Adrian Cristea '83, in timp ce pentru Steaua a inscris Kapetanos '8.
0-1. Banel Nicolita a centrat de partea dreapta si Kapetanos a reluat balonul cu capul, de la aproximativ 3 metri, in plasa portii lui Lobont.
1-1. Torje a centrat excelent in careu si Adrian Cristea a reluat, cu capul, imparabil in coltul sting a lui Zapata.
In minutul 31, Antonio Semedo a sutat de la aproximativ 17 metri, dar balonul a lovit bara transversala. In repriza secunda, in minutul 60, Kapetanos a sutat din intoarcere si balonul a lovit bara stinga a portii lui Lobont.
In minutul 90a2, Marius Niculae a incercat sa centreze in careu, balonul a fost deviat de un jucator stelist, dar Ogararu a respins cu capul de pe linia portii.

Incidente intre suporterii celor doua formatii

Meciul a fost precedat de mai multe incidente intre suporterii celor doua formatii. Un grup de suporteri ai formatiei Steaua a fost atacat de mai multi sustinatori ai echipei Dinamo in zona Lizeanu, cu citeva ore inaintea partidei din etapa a XIII-a a Ligii I. Surse din Politia Romana sustin ca grupul suporterilor formatiei Steaua, format din aproximaitv 60 de persoane, se indrepta spre stadionul Dinamo, in zona Lizeanu, unde a fost atacat de circa 15 fani ai gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. In urma incidentelor, doua persoane au fost transportate la camera de garda a sectiei de Neurochirugie a Spitalului de Urgenta Floreasca, cu usoare lovituri la cap. Totodata, autocarul formatiei Steaua a fost atacat cu pietre in momentul in care a ajuns in zona stadionului din Soseaua Stefan cel Mare, tabla autovehiculului fiind indoita in mai multe locuri. O alta altercatie a avut loc la intrarea in stadionul din Stefan cel Mare, cind fanii stelisti au inceput sa strige trivialitati la adresa jandarmilor. Acestia au ripostat folosind bastoanele din dotare pentru a-i calma pe fani. Un incident a avut loc si la statia de metrou Piata Muncii, unde un grup de suporteri a incercat sa se deplaseze spre stadionul Dinamo cu metroul, insa fortele de ordine i-au interzis accesul in incinta statiei de metrou, spunindu-le fanilor sa foloseasca alte mijloace de transport.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a asistat la derbi de la tribuna a II-a, in apropierea mesei presei, fiind insotit de ofiteri SPP.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii