Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo se intereseaza de serviciile lui Carlos Martins, de la Sporting Lisabona (presa)

Gruparea Dinamo Bucuresti este interesata de achizitionarea mijlocasului ofensiv Carlos Martins, de la Sporting Lisabona, informeaza Diario Digital.
Potrivit sursei citate, Carlos Martins nu mai intra in vederile antenorului Paulo Bento pentru anul 2007, iar liderul campionatului romanesc s-a aratat interesat de serviciile fotbalistului, al carui pret de transfer nu a fost inca stabilit de Sporting Lisabona. De asemenea, mijlocasul ar putea fi doar imprumutat pina la finalul sezonului, cu optiune de cumparare. Diario Digital noteaza ca, in cazul in care transferul lui Carlos Martins la Dinamo nu se va concretiza, gruparea "alb-rosie" mai are in vedere si alti mijlocasi din campionatul Portugaliei.
Presa lusitana noteaza ca un alt jucator din campionatul portughez, atacantul nigerian Kevin Amuneke, de la Vitoria Setubal, ar putea ajunge la viitoarea adversare a formatiei Benfica Lisabona in 16-imile Cupei UEFA. Cotidianul O Jogo sustine ca oficialii dinamovisti l-ar fi contactat deja pe impresarul fotbalistului, Oscar Dias, pentru a negocia un eventual transfer. Amuneke, in virsta de 20 de ani, are oferte si de la cluburi din Franta si Spania, dar si de la alte formatii portugheze.
Meciul tur dintre Benfica si Dinamo este programat la 14 februarie 2007, la ora 22.00, la Lisabona, returul urmind sa aiba loc in 22 februarie, la Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii