Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo, pe primul loc in Liga I dupa un an si trei luni

Echipa Dinamo Bucuresti, care ocupa primul loc in Liga I la finalul etapei a patra a sezonului 2008/2009 la egalitate perfecta cu formatia Otelul Galati, nu s-a mai clasat pe aceasta pozitie de la finalul campionatului 2006/2007, adica de un an si trei luni de zile.
Formatia Dinamo era antrenata la sfirsitul sezonului 2006/2007 tot de actualul antrenor, Mircea Rednic, care a renuntat insa la aceasta functie dupa ce a ratat participarea in grupele Ligii Campionilor cu formatia din Soseaua Stefan cel Mare. Tehnicianul a antrenat intre octombrie 2007 si martie 2008 formatia Rapid Bucuresti, pentru ca la inceputul sezonului 2008/2009 sa revina ca principal la formatia din Stefan cel Mare.
Dinamo se afla la egalitate perfecta cu formatia Otelul in fruntea Ligii I, galatenii fiind clasati pe prima treapta a campionatului dupa o pauza de opt ani. In prima etapa a sezonului 2000/2001 Otelul invingea formatia FC Arges cu scorul de 4-1, si se instala in fruntea clasamentului Ligii I, la egalitate de puncte cu alte sapte echipe, dar avind un golaveraj mai bun.
Dinamo Bucuresti a intilnit in primele patru etape ale sezonului 2008/2009 doua echipe nou-promovate in Liga I, Gaz Metan Medias si CS Otopeni, si formatiile Pandurii Tirgu Jiu si Gloria Buzau. Singurul meci fara victorie pentru "alb-rosii" l-a reprezentat deplasarea de la Tirgu Jiu, scor 1-1. Otelul a invins formatiile CS Otopeni, Gloria Buzau si Rapid Bucuresti, terminind la egalitate in prima etapa meciul cu Gaz Metan Medias, scor 2-2.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii