Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo o sa simta cutremurul, i-a raspuns Santos lui Borcea

Antrenorul echipei Benfica Lisabona, Fernando Santos (foto), i-a raspuns, marti, in cadrul unei conferinte de presa, directorului general al FC Dinamo, declarind ca formatia antrenata de Mircea Rednic este cea care va simti cutremurul in meciul de miercuri, transmite trimisul MEDIAFAX
Cristian Borcea afirmase, luni, cind a fost intrebat daca faptul ca in Portugalia s-a inregistrat un cutremur va afecta meciul cu Benfica Lisabona, ca un "cutremur va fi miercuri" pe stadionul Da Luz.
Santos a reactionat la conferinta de presa spunind: "Dinamo o sa simta cutremurul". El a precizat ca toti jucatorii din lotul sau sint apti de joc, inclusiv atacantul Fabrizio Miccoli, revenit dupa o accidentare.
Fernando Santos a afirmat ca jucatorul Claudiu Niculescu este foarte rapid, dar a precizat ca acesta nu este singurul atacant de valoare din lotul lui Dinamo. "Stiu ca Dinamo este o echipa puternica cu o tactica foarte buna si jucatori puternici. Niculescu este foarte rapid, dar Dinamo are un atac foarte bun, si el nu este singurul jucator valoros din acest compartiment", a spus Santos.
Intrebat daca Benfica are un avantaj avind in vedere ca Dinamo nu a mai jucat un meci oficial din luna decembrie, antrenorul a raspuns: "Rednic este un bun tehnician. S-au antrenat si au facut perioada de pregatire in Portugalia. Ne cunosc foarte bine si asta n-ar fi o scuza pentru noi daca am pierde".
Fernando Santos si-a amintit de faptul ca Basarab Panduru a jucat la Benfica in perioada 1995-1998, precizind ca a auzit ca acesta a ajuns un foarte bun tehnician.
Prezent la conferinta de presa, mijlocasul Armando Gonçalves Teixeira Petit nu a vrut sa comenteze afirmatia directorului general Cristian Borcea, spunind doar ca "o sa le dam un raspuns miercuri pe teren".
Unsprezecele probabil al echipei Benfica la meciul cu Dinamo este urmatorul: Quim - Nelson, Anderson, Luizao, Leo - Petit, Katzouranis - Karagounis, Rui Costa, Simao Sabrosa - Nuno Gomes.
Jucatorii echipei Dinamo au avut marti program de cumparaturi, ei petrecind citeva ore in Colombo, cel mai mare centru comercial din Lisabona, aflat in apropierea stadionul Da Luz. Antrenorul Mircea Rednic nu i-a insotit pe fotbalisti la cumparaturi, preferind sa ramina la hotel. In aceasta seara, la ora 21.00, Dinamo va efectua antrenamentul oficial pe stadionul Da Luz, urmat de o conferinta de presa.
Meciul Benfica Lisabona - Dinamo este programat miercuri, la ora 22.00, in prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA. Returul se va disputa in 22 februarie, la Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii