Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo, invinsa de Elfsborg in prima mansa a turului I al Cupei UEFA

Dinamo: 1. Lobont - 30. Galliquio, 18. L. Goian, 26. St. Radu, 3. Pulhac - 25. Ropotan - 21. Oprita (6. Margaritescu '46), 20. Adr. Cristea, 7. C. Munteanu (28. Izvoranu '70) - 10. Danciulescu, 9. Cl. Niculescu (15. Fl. Bratu '46). Antrenor: Walter Zenga.
Elfsborg: 30. Wiland - 5. M. Andersson, 19. Bjorck, 22. A. Augustsson, 4. Karlsson - 7. Ilola - 24. Ishizaki (20. Bajrami '89), 8. A. Svensson, 11. Mobaeck - 6. D. Alexandersson (14. Advici '84), 17. Keene (33. Berglund '81). Antrenor: Magnus Haglund.
Cartonase galbene: Ropotan '44 / A. Svensson '69.

Echipa Dinamo Bucuresti a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), de formatia suedeza IF Elfsborg, intr-un meci din prima mansa a turului I al Cupei UEFA.
Golul dinamovistilor a fost marcat de Claudiu Niculescu, in minutul 8, in timp ce pentru oaspeti a inscris Keene, in minutele 10 si 31.
Dinamo a deschis scorul in minutul 8 prin Claudiu Niculescu, care a reluat in plasa o minge centrata din corner de Catalin Munteanu si recentrata de Lucian Goian.
Dupa doar doua minute, Keene este gasit cu o pasa in adincime, trece de Galliquio si inscrie de la 7 metri cu un sut plasat pe linga Bogdan Lobont, restabilind egalitatea.
In minutul 31, acelasi Keene patrunde pe partea stinga, il dribleaza pe Goian si suteaza din unghi sub transversala, ridicind scorul la 2-1 pentru Elfsborg.
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Portugalia, condusa la centru de Joao Francisco Lopes Ferreira, ajutat la cele doua linii de Sergio David Gouveia Serrao si Alfredo Augusto Fernandes Braga. Rezerva a fost Augusto Jose Bastos Duarte. Observatorul UEFA pentru arbitri a fost sirbul Zdravko Jokici.
La partida disputata pe Stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu" au asistat aproximativ 4.500 de spectatori.
Suporterii dinamovisti au afisat un banner pe care era scris: "Pentru libertate ne batem cu o lege, nici insusi Dumnezeu nu poate sa ne lege".
Cu zece minute inainte de inceperea meciului, la Peluza Catalin Hildan a avut loc un incident intre agentii de ordine si un grup de suporteri. Incidentul s-a incheiat dupa ce agentii de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene. Un alt incident s-a petrecut in minutul 15, atunci cind unul dintre agenti a fost batut, dupa ce a incercat sa intre in suprafata dintre tribune si gardul despartitor de terenul de joc.
Galeria dinamovista a scandat in repriza a doua: "La puscarie, Mitica la puscarie", "Rusine, rusine sa va fie", "Mercenarii, mercenarii" si "Voi nu insemnati nimic, unicul capitan este Catalin Hildan".
Dinamo Bucuresti a ramas fara victorie pe teren propriu in acest sezon, inregistrind in campionat doua infringeri si un rezultat de egalitate, plus esecul cu Lazio Roma din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
Partida retur va avea loc la 4 octombrie, in Suedia.
Categorie articol: 

Comentarii