Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo a fost eliminata din Cupa Romaniei

Pandurii: 22. Dossey - 2. Mindrean, 3. A. Rus, 16. Bogoi, 5. C. Ursu - 14. Popete (8. Dedu '73), 21. Fl. Stinga (24. Zamfir '120), 6. Vatavu, 10. Vranjkovici, 11. D. Orac - 20. Cr. Luca (30. I. Iordache '57). Antrenor: Eugen Neagoe.
Dinamo: 1. Gaev - 2. Mihut, 21. Galamaz, 26. St. Radu, 3. Pulhac (4. Moti '54) - 17. Ze Kalanga (6. Margaritescu '46), 28. Tames, 20. Ad. Cristea, 7. C. Munteanu - 10. Danciulescu (19. Ganea '82), 9. Cl. Niculescu. Antrenor: Mircea Rednic.
Cartonase galbene: Fl. Stinga '74, I. Iordache '93, Dedu '108, Dossy '110, D. Orac '114, A. Rus '120a1 / C. Munteanu '40, Tames '59, Ad. Cristea '119

Echipa Dinamo Bucuresti a ratat calificarea in sferturile de finala, fiind invinsa, miercuri, pe Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", cu scorul de 1-0 dupa prelungiri, de formatia Pandurii Tirgu Jiu.
Unicul gol al intilnirii a fost inscris de Ilie Iordache in minutul 100, care a patruns pe partea stinga, i-a driblat pe Moti si Mihut, si a sutat pe sub portarul Gaev.
Partida a fost arbitrata de o brigada condusa la centru de Marius Bocaneala, ajutat la cele doua linii de Daniel Burloiu si Florin Stanescu. Arbitru de rezerva a fost Mugurel Vadan.
Observatori la acest meci au fost delegati Florin Gitejan si Gheorghe Moise.
La meciul de pe stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu" au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Iordache: Le urez dinamovistilor bafta in campionat si in Cupa UEFA

Marcatorul unicului gol al partidei Dinamo - Pandurii Tirgu Jiu, scor 0-1, din optimile de finala ale Cupei Romaniei, Ilie Iordache, le-a urat succes jucatorilor alb-rosii in campionat si in Cupa UEFA, declarind totodata ca nu are o preferinta pentru sferturile de finala.
"Le urez bafta in campionat si in Cupa UEFA. Am invins cea mai buna echipa, nu mai mi-e frica de nimeni acum. A fost un meci ca oricare altul, nu a fost nimic special pentru mine. S-a vazut oboseala la Dinamo, dar ei au demonstrat ca alcatuiesc cea mai buna echipa din campionat", a spus atacantul echipei gorjene.
In sezonul trecut, Ilie Iordache a facut parte din lotul lui Dinamo, fiind trimis la Dinamo II, iar la finalul stagiunii a fost transferat la Pandurii Tirgu Jiu, pentru suma de 50.000 euro. Iordache a venit la Dinamo in vara anului 2005, fiind adus de fostul actionar Gigi Netoiu "la pachet" cu Adnan Guso, Cosmin Moti si Mariko Daouda de la Universitatea Craiova.

Turcu: Trebuie sa dam militariaa jos din pod

Vasile Turcu, unul dintre actionarii FC Dinamo, a declarat, miercuri, la finalul partidei, in urma careia echipa antrenata de Mircea Rednic a fost eliminata din Cupa Romaniei, ca va trebui sa se dea militaria jos din pod.
"Va trebui sa dam militaria jos din pod!", au fost singurele cuvinte pe care le-a transmis actionarul dinamovist echipei, extrem de suparat de jocul slab al dinamovistilor.
Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat la finalul meciului ca formatia alb-rosie nu trece printr-o perioada neagra. "Nu poti sa emiti pretentii cind joci doar ultimele 15 minute din prelungiri si nu joci deloc in timpul regulamentar. In nici un caz Dinamo nu trece printr-o perioada neagra", a spus Badea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii