Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamo Bucuresti a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA

Elfsborg: 30. Wiland - 5. M. Andersson, 22. Augustsson, 19. Bjorck (20. Bjarami '82), 4. Karlsson - 11. Mobaeck, 7. Ilola, 8. A. Svensson, 6. Alexandersson (24. Ishzaki '73) - 9. M. Svensson, 17. Keene (33. Berglund '79). Antrenor: Magnus Haglund.
Dinamo: 1. Lobont - 30. Galliquio, 4. Moti, 26. St. Radu, 3. Pulhac - 6. Margaritescu (25. Ropotan '89) - 21. Oprita (22. Chiacu '64), 2. Adr. Cristea, 7. C. Munteanu - 10. Danciulescu, 15. Fl. Bratu (29. L. Ganea '80). Antrenor: Walter Zenga.
Cartonase galbene: Pulhac '20, Moti '37, Danciulescu '44, Margaritescu '45a3, Adr. Cristea '65.

Echipa Dinamo Bucuresti a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA, desi a cistigat, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), meciul sustinut in compania formatiei suedeze IF Elfsborg, in mansa secunda a turului intii al competitiei.
Dinamo a ratat calificarea, deoarece in meciul tur, la Bucuresti, a pierdut cu scorul de 1-2.
Unicul gol al intilnirii retur a fost marcat de Ionel Danciulescu, in minutul 31, din penalti, dupa un hent in careu al fundasului Augustsson.
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Irlanda de Nord, condusa la centru de Mark Courtney. El a fost ajutat la cele doua linii de asistentii Eamon Shanks si Paul Munn. Rezerva a fost David Malcolm.
Observatorul pentru arbitri a fost Uno Tutk din Estonia.
In urma eliminarii formatiei Dinamo, Romania nu va avea nici o echipa in grupele Cupei UEFA, dupa ce, tot joi, si FC Rapid a parasit competitia, fiind eliminata de FC Nurnberg.

Zenga: Sint dezamagit, dar echipa a jucat bine

Antrenorul Walter Zenga a declarat, joi, ca este dezamagit pentru ca Dinamo a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA, insa a apreciat ca jucatorii sai au evoluat bine in partida cu IF Elfsborg, cistigata cu scorul de 1-0, in mansa secunda a primului tur al competitiei, informeaza Sport.ro.
"Sint dezamagit pentru ca mi-am dorit sa mergem mai departe. Am cistigat un meci, dar am pierdut ceva important. Trebuie ca miine sa facem ceva pentru duminica, pentru a cistiga. Toata echipa a jucat bine, eu nu comentez despre un jucator ca a evoluat bine sau slab. Echipa s-a descurcat foarte bine", a spus Walter Zenga.
Categorie articol: 

Comentarii