Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dinamic Unirea realizează prima surpriză în turneul play-off al Ligii a V-a

• lider este Voinţa Plopu, singura echipă neînvinsă după trei runde • Viitorul Cireşu şi ACSC Cazasu completează podiumul

 

În etapa a 3-a a turneului play-off s-a înregistrat o surpriză realizată de Dinamic Unirea, formaţie care nu avea niciun punct înaintea acestei runde şi care a reuşit să câştige la scor, 7-1, în deplasare, la echipa cotată cu prima şansă la câştigarea turneului play-off, ACSC Cazasu. Cu menţiunea că, din minutul 42, formaţia din Cazasu a evoluat în inferioritate numerică, Avramescu fiind eliminat de pe teren. Jucătorul partidei de la Cazasu a fost Daniliuc, autor al unui hat trick. În urma acestui succes, Dinamic Unirea se află pe locul al patrulea.

Fără câţiva titulari, Viitorul Cireşu a pierdut cu 5-0 partida disputată sâmbăta trecută la Voinţa Polpu, jucătorul meciului fiind Cristi Irimia, care a reuşit să înscrie de trei ori în poarta campioanei Seriei a III-a din Liga a V-a.

Partida Dacia Berteşti - Gloria Movila Miresii va avea loc astăzi, de la ora 18.00.

Clasamentul după 3 etape: 1 Voinţa Plopu 9 puncte, 2 Viitorul Cireşu 6 puncte  (golaveraj:           9-7), 3 ACSC Cazasu 6 puncte (9-10), 4 Dinamic Unirea 3 puncte, 5 Dacia Berteşti 0 puncte, 6 Gloria Movila Miresii 0 puncte, cu menţiunea că ultimele două echipe au doar câte două partide disputate.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 3-a a turneului play-off:

ACSC Cazasu II – Dinamic Unirea 1-7 (1-2)

Popa (min. 29) / Daniliuc (min. 3, 53, 70), Crăciun (min. 40), Lemnaru (min. 74), Enache (min. 76), Belivacă (min. 81)

Voinţa Plopu – Viitorul Cireşu 5-0 (2-0)

Colniceanu (min. 9), Irimia (min. 38, 51, 74), Mladin (min. 63)
Categorie articol: 

Comentarii