Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Din punctul nostru de vedere, transferul lui Niculae este finalizat"

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, pentru site-ul oficial al gruparii "alb-rosii", ca transferul lui Marius Niculae este finalizat si a prezentat dispozitia de plata in valoare de 500.000 de euro catre clubul scotian Inverness.
"Am in fata dispozitia de plata de 500.000 de euro. Din punctul nostru de vedere, transferul este finalizat. Nu stiu de ce incearca cei de la Inverness sa creeze presiune. Probabil le pare rau ca s-au despartit de Marius Niculae, insa lucrurile sint clare!", a spus Cristian Borcea pentru www.fcdinamo.ro.
Directorul sportiv al clubului Inverness CT, Graeme Bennet, a declarat, miercuri dimineata, ca, daca detaliile contractului pentru transferul lui Marius Niculae la Dinamo nu sint rezolvate intr-o zi sau doua, atacantul roman se va intoarce in Scotia. "Vom retine cartea verde a lui Marius pina cind vom avea toate actele necesare. Cu alte cuvinte, Marius nu va primi acceptul sa joace pentru Dinamo in acest sfirsit de saptamina pina cind nu sintem siguri de certitudinea tirgului. Daca aceste lucruri nu sint rezolvate in ziua urmatoare sau cealalta, Marius se va intoarce la Inverness", a spus Bennett.
FC Dinamo a anuntat, vinerea trecuta, pe site-ul oficial, ca transferul lui Marius Niculae a fost perfectat, prezentind actele prin care s-au platit 475.000 de euro gruparii scotiene Inverness pentru achizitionarea internationalului roman.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii