Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Din nou victorie cu emoţii pentru HC Dunărea

• formaţia brăileană a câştigat cu 23-21 disputa cu AHCM Slobozia, după o partidă cu multe răsturnări de scor

 

După un meci echilibrat, cu răsturnări de scor, HC Dunărea a reuşit să câştige cu 23-21 partida cu AHCM Slobozia, succes care a urcat, pentru moment, echipa brăileană pe locul al şaptelea în clasament. Sâmbăta trecută, în Polivalentă HC Dunărea a bifat cel de-al treilea succes pe teren propriu din acest campionat, însă, ca de obicei, a fost unul cu emoţii.

Ambele formaţii au avut avantaj pe tabela de marcaj dar după primele 30 de minute echipa gazdă conducea cu 12-10. Vătu a adus formaţia brăileană în avantaj, dar Enescu a punctat de două ori şi a întors balanţa în favoarea grupării handbalistice din Slobozia. Conduse la un gol diferenţă, jucătoarele pregătite de Florentin Pera au reuşit ca după primul sfert de oră să conducă la rândul lor, tot la un gol. A fost 6-5 pentru HC Dunărea şi echipa gazdă putea să se desprindă la trei lungimi dacă Shteriova nu irosea două mari şanse de gol. Şi în loc de 8-5 pentru brăilence, graţie golurilor marcate de Enescu şi Predoi, a fost 9-8 pentru echipa vizitatoare. Readuse cu picioarele pe pământ de indicaţiile antrenorului Florentin Pera, brăilencele s-au mobilizat în ultimele minute ale primei reprize, au egalat şi apoi s-au desprins la 12-10.

Spectatorii brăileni nu au fost lipsiţi de emoţii nici în partea a doua a meciului. HC Dunărea s-a distanţat la trei goluri după reuşita Marijei Shteriova, însă formaţia vizitatoare nu-şi spusese ultimul cuvânt. AHCM Slobozia a profitat de faptul că echipa brăileană a avut două jucătoare eliminate şi a egalat la 13-13. Din acest moment ritmul partidei a fost stabilit de echipa antrenată de Pera. HC Dunărea a condus din nou la trei goluri, 16-13 şi 20-17 şi a câştigat meritat acest meci.

Pentru HC Dunărea au înscris Alina Vătu 8 goluri, Marija Shteriova 8, Cristina Gheorghe 2 , Ana Maria Berescu 2 , Daniela Corban 2, Diana Munteanu 1, iar pentru AHCM Slobozia au marcat Enescu 10 goluri, Pătuleanu 4, Burlachenko 3, Toma 2, Predoi 1, Mitrache 1.
Categorie articol: 

Comentarii