Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Din nou KO in deplasare

Nici in runda a treia, desi a evoluat la o formatie egala valoric, Viitorul Insuratei nu a reusit sa cucereasca primul punct din acest tur de campionat.
Noua achizitie a gruparii din Insuratei, Mihaita Stoian, si-a facut datoria, a alergat mult in debutul partidei si chiar a reusit sa deschida scorul in minutul 12, insa, pe parcurs, oaspetii au facut din nou figuratie. Viitorul a rezistat fara sa primeasca gol pina in minutul 38, cind Farah a perforat poarta formatiei vizitatoare si pina la pauza gazdele au reusit chiar sa treaca in avantaj. Aneste a centrat in fata portii si Borza a stabilit scorul primei reprize, 2-1.
In repriza a doua, meciul s-a derulat intr-un singur sens catre poarta echipei Viitorul astfel ca tabela s-a mai modificat de trei ori.
La doua minute de la reluare, Borza a marcat pentru 3-1, iar gazdele pareau multumite cu acest rezultat.
Numai ca, dupa o perioada de joc, la mijlocul terenului CS Eforie a apasat din nou pe acceleratie si a mai inscris de doua ori prin Luiz (min. 78) si Aneste (min. 82).
Pentru ca Poiana Cimpina s-a retras din campionat "lanterna" seriei a doua a fost preluata de Viitorul Insuratei, grupare care are cea mai slaba aparare din campionat, avind pina acum 13 goluri primite si doar unul marcat.
Soarta echipei Viitorul Insuratei continua sa fie foarte grea deoarece, in etapa urmatoare, primeste pe teren propriu vizita formatie Dunarea Calarasi, neinvinsa dupa primele doua runde si apoi se deplaseaza la actuala ocupanta a locului secund, Unirea Slobozia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii