Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Din cauza ratarilor, gazdele au incheiat cu un semiesec ultimul meci de pregatire

Cu toate ca au parut mai agresive in startul partidei, gazdele au fost cele care au tremurat prima data in amicalul dintre Viitorul si Politehnica. In minutul 3 oaspetii au fost foarte aproape de descinderea scorului si tot ele au mai irosit o mare ocazie doua minute mai tirziu.
Prima replica a formatiei din Insuratei a venit in minutul 7 cind Berceanu a scapat de adversarul direct, a patruns in careu pe partea dreapta, dar a sutat putin pe linga coltul scurt. In minutul 9 l-a imitat Cristi Balta si cum ocaziile se razbuna la primul contraatac mai viguros galatenii au deschis scorul.
Elevii lui Sandu Minciu au inceput sa alerge dupa egalare, si-au creat trei mari ocazii de a inscrie, dar de fiecare data jucatorii ajunsi la finalizare fie ca nu au reusit sa gaseasca spatiul portii, cum a fost cazul lui Vioreanu si al lui Bratosin, fie ca au sutat prea slab ca sa-l poata invinge pe portarul advers, asa cum a facut-o Bratosin cu trei minute inainte de finalul primei reprize.
Mustruluite la pauza de Sandu Minciu, gazdele au inceput in forta partea secunda a partidei, s-au masat cu tot efectivul in jumatatea adversa si in doar patru minute Balta, Vioreanu si Mita au fost foarte aproape de a egala. Ratarile nu puteau continua la infinit. In minutul 49, dupa o actiune colectiva a gazdelor, apararea galateana a gafat, mingea a ajuns la Vioreanu care, printr-o padure de picioare, a reusit sa i-o trimita lui Mita, iar mijlocasul dreapta al formatiei din Insuratei a sutat la coltul lung restabilind egalitatea. Viitorul a continuat sa domine teritorial si dupa numai zece minute a reusit sa preia conducerea. Berceanu a scapat pe contraatac, a centrat in careu si de la 10 metri Balta l-a executat pe portarul advers. Au urmat un sut al lui Anghelina peste transvesala, doua incursiuni ale lui Oprea si o lovitura libera foarte bine executata de Tanase, dar tabela nu s-a mai modificat.
Cu un minut inainte de finalul partidei, cind toti jucatorii echipei Viitorul erau convinsi ca si-au trecut deja in cont un ultim succes in partidele de verificare, galatenii au speculat o gafa in apararea gazdelor si au marcat golul egalizator.
Viitorul Insuratei a scapat printre degete un succes de moral inaintea primei partide oficiale din sezonul competitional 2007-2008, iar Sandu Minciu va trebui sa lucreze mult la faza de finalizare in saptamina premergatoare meciului cu satelitul Farului pentru ca echipa sa sa nu mai iroseasca asa usor situatiile favorabile de a inscrie.
La acest meci, antrenorului din Insuratei i-au lipsit patru titulari, Dobre, Musat, Bogdan si Vicol, toti acuzind probleme de sanatate.

Viitorul: Constandache (min. 46: Ilasc) - Matei (min. 46: Tanase), Cheles, Paraschiv, Bratosin - Mita (min. 75: Preda), Baicu, Vioreanu, Anghelina - Berceanu (min. 72: Berceanu), Balta.
Categorie articol: 

Comentarii