Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Din banii destinati campaniei, faceti ceva concret si pentru oras!

Candidatii PSD la alegerile parlamentare se vor implica intr-un proiect inedit al primarului Brailei, Aurel Simionescu, privind repararea sau reabilitarea unor obiective publice semnificative pentru comunitate. Auzind de sumele de mii de euro pe care si le planifica viitorii candidati pentru campania electorala, Simionescu a fost de parere ca macar o parte din ei pot fi folositi la modul concret in interesul comunitatii, pentru ca aceia ce vor sa fie alesi sa dovedeasca si prin fapte, nu doar prin vorbe, ca vor sa se implice in problemele urbei. Ca sa nu se spuna ca cere de la altii si nu de la ai lui mai intii, edilul-sef a discutat cu colegii sai de la partid si trei dintre ei s-au oferit deja sa se ocupe de chioscul din Gradina Mare, unde, dupa cum a promis Simionescu, din 15 septembrie va cinta fanfara militara: "Din sumele care se vehiculeaza de catre candidatii la parlamentare, care nu sint deloc mici, eu as propune ca o foarte mica parte, un 1%, de exemplu, ceea ce este nesemnificativ, ca si cheltuiala, sa se duca pe ceva care sa ramina peste ani. Si ca sa dam noi exemplul, domnul Ion Rotaru, domnul Doru Damian si domnul Viorel Balcan, candidatii nostri la parlamentare, se vor ocupa sa faca chioscul pe banii lor. Eu am sa discut astazi si cu domnul Cibu, pentru ca pe vremea cind dumnealui a fost la uzina “Promex”, acolo s-au facut ceasurile din oras. Vorbesc foarte serios, ar putea sa ne ajute, sa ia unul sau doua dintre ceasurile amplasate in zonele publice si sa le repare, pentru ca banuiesc ca nu este mare lucru. De asemenea, avem vreo citeva statui de reabilitat si ma voi intilni cu unii dintre restauratorii de la Muzeu, sa vedem ce inseamna reabilitarea uneia dintre ele, care este o combinatie piatra cu bronz, asa ca oricare dintre candidati ar putea sa ia o statuie si sa vina sa plateasca reabilitarea ei. Sint lucruri care trebuie sa ramina, care nu necesita foarte mari eforturi si ar arata bunavointa din partea domniilor lor".
Consilierul municipal Doru Damian e explicat: "Ne-am facut fiecare asa, o socoteala, cu cit putem sa participam si probabil ca va ajunge in jur de 100 de milioane acoperisul. Spun doar acoperisul, pentru ca fiecare ne vom ocupa de cite o parte, pentru ca nu putem sa le rezolvam singuri, pe toate. Dar noi sintem o echipa si vom lucra impreuna si am discutat cu domnul Rotaru si domnul Balcan si ne vom ocupa de acest lucru".
La rindul sau, senatorul Ion Rotaru a precizat: "Ne vom ocupa integral de reparatia chioscului, indiferent cit va costa, dar deocamdata nu va putem spune un cost final, pentru ca trebuie luat la mina tot, vazut exact ce lucrari sint de facut si socotit ban cu ban. In plus, trebuie facuta o restaurare, pentru ca obiectivul respectiv este un monument si trebuie tratat cu multa atentie, deci s-ar putea sa apara niste probleme pe care nu le putem anticipa deocamdata".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii