Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diletantism sau prostie?

Părinţii copiilor de la CF Brăila sunt revoltaţi după ce conducerea grupării brăilene a fost de acord ca echipa a doua a clubului, la care majoritatea jucătorilor sunt născuţi în 1996 şi 1997, să joace un amical cu prim divizionara Oţelul Galaţi. Un meci amical pe care brăilenii l-au pierdut cu 12-0.
"Iniţial CF Brăila 2 trebuia să joace cu Oţelul 2 la Brăila apoi s-a schimbat locaţia şi adversara. Este inadmisibil să accepţi să trimiţi nişte copii de perspectivă să joace cu adversari care le-ar putea fi părinţi. La acest scor copiii au fost afectaţi psihic, cum poţi să faci aşa ceva?" Este ori diletantism ori prostie din partea şefilor de la CF Brăila", a explicat unul dintre părinţi.
"Dacă Oţelul voia să-şi testeze jucătorii trebuia să joace cu satelitul, Oţelul 2, cu juniorii de la Dunărea, noi nu trebuia să acceptăm o asemenea ofertă. La CF Brăila 2 antrenori sunt doi foşti fotbalişti cu experienţă, Darie şi Baldovin care nu trebuiau sub nici o formă să accepte disputarea acestui amical", a spus un alt părinte după meci.
Miercuri, Conpet Cireşu sau CF Brăila 2 cum îi spun acum conducătorii clubului de la Dunăre, trebuia să susţină un amical, pe stadionul Municipal, de la ora 17.30, cu Oţelul 2 Galaţi. În seara premergătoare partidei test menţionate s-au schimbat datele problemei, adversara formaţiei de Liga a III-a brăileană, nu mai era satelitul, ci chiar echipa din prima ligă. Iar meciul s-a disputat la Galaţi, este adevărat cu porţile închise. Asta nu înseamnă că nu au fost destui spectatori care au asistat la un meci penibil. CF Brăila 2, la care au evoluat mulţi juniori talentaţi, de perspectivă, născuţi în 1995, 1996 sau 1997, Panait, Zaharia, Ion Radu, Avram, Paul Ion, Mihai Iordache, M. Gheorghe, Dragoş Mucuţă a fost umilită cu 12-0 de Oţelul. A fost o experienţă pe care conducătorii de la CF Brăila nu mai trebuie să o repete.
Golurile au fost marcate de Ciftci 4 goluri, Sebanani (un atacant ruandez venit în probe) 3, Cristea 2, Zaharia, Vasile Gheorghe şi Adrian Rusu.
Oţelul Galaţi: Hotoboc - Mişelaricu, Ivan Pecha, Miron, Murgoci - Cucu, V. Gheorge - Zaharia, Avdic, Popescu - Ciftci.
În repriza a doua, antrenorul neamţ, Michael Weiss, a rulat întreg lotul avut la dispoziţie.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii