Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dilema veche, Marilyn Monroe, improvizaţii, Cupluri şi Cehov, zilele acestea la Godot Café-Teatru

* un spectacol despre faţa ascunsă a lui Marilyn Monroe, aşa cum a cunoscut-o dramaturgul Arthur Miller, soţul acesteia * o seară cu muzică, senzualitate, erotism, cu Marilyn, de la ora 20:00

Sâmbătă, de la ora 20:00, Godot Cafe-Teatru prezintă o avanpremieră în regia lui Andrei Narcis Grosu - "Bere, ciocolată şi tutun", după A. P. Cehov. Cu Liviu Romanescu, Nicoleta Hâncu şi Ana Covalciuc. Un spectacol care va arată cum puteţi consuma produse care provoacă dependenţă, evitând efectele. Trei personaje autohtone - Mihăiţă, Florenţa si Rodicuţa - vă învaţă cum să nu vă îndragostiţi de bere, ciocolată şi tutun, decât dacă acestea sunt nume proprii ale unor oameni care respiră, vorbesc şi zâmbesc. O comedie... despre fantezii.

Săptămâna se încheie cu o altă comedie - "Cupluri", după Donald Margulies, în regia lui Vlad Zamfirescu. Cu Tudor Aaron Istodor, Diana Cavallioti, Irina Velcescu/ Andreea Vasile, Conrad Mihai Mericoffer si Cristina Florea. Spectacolul "este entertainment pur" - afirmă Dan Boicea în Agenda Liternet - iar "fiecare schimb de replici ascunde nu un gag, ci o enigmă. Ş...ţ Umorul nu este cautat, ci apare singur, de peste tot. Ş...ţ La acest spectacol l-am văzut pe Nae Caranfil, regizorul de film, acum spectatorul, râzând în hohote." Duminică, la 20:00.

Godot Café-Teatru păstrează fizionomia unui teatru clasic, fiind singurul cu această structură din Bucureşti. Este un loc gândit cu suflet, cu scenă, cu pian şi în care la bar lucrează studenţi la actorie. Un spaţiu în care pur şi simplu te simţi bine. În fiecare seară pe scena Godot se joacă piese de teatru, au loc concerte, spectacole de stand-up comedy, impro-show-uri, proiecţii de film sau expoziţii de fotografie. Deschis la sfârşitul anului trecut, Godot a adus de la început artişti care au susţinut spectacole cu sala plină. Dintre ei, Amaro Del (din Serbia, în cadrul turneului In Quest for the Gipsy Soul of the World), Nightloosers - Hanno Hoefer, Marius Mihalache, Irina Sârbu, Teodora Enache, Şuie Paparude, alături de piese de teatru ca Bullets over Lipscani, după texte de Woody Allen, Cu(cu)ienfrunte, un two man show cu Radu Iacoban şi Tudor Istodor, după texte de Eric Bogosian, Gunoierul lui Mimi Brănescu, No One, de Carmen Vioreanu, cu Răzvan Fodor, Adrian Ştefan, Paul Dunca şi Alexandru Secăreanu şi spectacolele de improvizaţie sau stand-up comedy ale deja "clasicilor" Micuţu, Bobo, Cătălin Neamţu, Tania Popa. Godot a inaugurat la începutul anului şi clubul "Sub scenă". Totul la Godot Café-Teatru se petrece în atmosfera caldă a unei cafenele boeme cu iz interbelic, care deschide fiecare dintre dimineţile de pe Blănari, nr. 14.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii