Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diferenta au facut-o atacantii

Rezultatul amicalului de la Tulcea, 2-0 pentru gazde, nu reflecta adevarata derulare a evenimentelor in partida de vinerea trecuta, in opinia antrenorilor braileni.
Vasile Darie sutine ca formatia braileana a avut o evolutie buna si chiar ar fi putut cistiga jocul, daca pe atacantii oaspetilor nu i-ar fi urmarit ghinionul. La 0-0, CF Braila a ratat prima situatie de a deschide scorul prin Moldoveanu, care a sutat milimetric pe linga poarta. Marius Lupu si-a imitat colegul citeva minute mai tirziu, dupa care a urmat o actiune a aceluiasi atacant, insa mingea trimisa de el nu a mai putut fi ajunsa de Olenic. Tot in prima repriza, Stanciulescu a luat o actiune pe cont propriu, a centrat in fata portii, insa Mindroasa a trimis mingea pe linga coltul scurt. Cea mai mare ocazie a CF-ului din aceasta parte a amicalului a fost irosita de Lupu. Actiunea colectiva a brailenilor de a recupera mingea in jumatatea adversa a dat roade in minutul 40, Lupu a pimit balonul si de la 22 de m a trimis mingea peste portarul gazdelor dar si peste poarta. Cu toate ca brailenii au fost cei care au avut mai mult posesia mingei si au amenintat in dese rinduri poarta adversa, Delta a fost echipa care a plecat la cabine cu un avantaj de un gol.
CF Braila a mai irosit doua situatii de gol si in partea secunda prin Mindroasa si Coman, acesta din urma in situatie de unu la unu cu portarul Deltei. In aceasta parte a meciului Vasile Darie a trimis in teren o serie de juniori din propria pepiniera, doi dintre ei, Cotiga si Dragus avind deja botezul Ligii a III-a.
"Nu am facut un joc rau dar am ratat foarte mult si de obicei ocaziile se razbuna. Am pierdut cu 2-0, cel de-al doilea gol fiind marcat din ofsaid, insa tot atit de bine am fi putut cistiga acest amical daca jucatorii nostri s-ar fi concentrat mai mult in momentele cheie" a declarat Vasile Darie.

CF Braila: Mitrea (min. 70: Botas) - Bosoi (min. 46: Balan), Olenic (min. 46: Dobrin), V. Nicolae, Necoara (min. 46: Cotiga) - Moldoveanu, Pascu (min. 46: Dragus), Stanciulescu (min. 70: Iosofache), Costache - Lupu (min. 46) Coman), Mindroasa (min. 70: Dragoi).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii