Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diferență maaaaare între Brăila și Galați! La infectații cu COVID!

 

Iată că am început și noi, brăilenii, să mai scoatem capul în lume! Zeci de ani am stat cocoșați sub talpa Galațiului, din toate punctele de vedere! Lor li se întâmplau numai lucruri bune, nouă numai rele! Deh, aveau, tată, parlamentari cu greutate! C-a fost PSD, PNL, PDL la guvernare, Galațiul era biiiiine reprezentat! Alde Nica, Toader, Victor Paul Dobre trageau sfori puternice la București. Plus primarii Galațiului! Când noi îl aveam pe Tataia, Dumnezeu să-l odihnească!, ei îl aveau pe Nicolae care se mișca bine, era deschis la minte, până s-a sclerozat! În fine, ce-a fost a fost! Acuuuum însă le-am luat-o înainte clar! Păi, întâi podul, da? Cu Mihai Tudose premier! Ei cu tunelul pe sub Dunăre promovat de fostul primar Marius Stan s-au făcut de râs în toată țara!

Să mai zicem și de actualul primar PSD, tânărul Pucheanu, care numai prostii face? Păi, Dragomir al nostru zici că e din alt film! Serios, acuma!

Bomboana pe colivă este de departe situația lor JALNICĂ de când cu COVID 19! Fraților, jaaaale! Și prin căminele de bătrâni și prin spitale! Fără mișto!

Păi, la jumătatea lunii aprilie, la Galați, titra ziarul Monitorul că erau 204 cazuri confirmate de COVID 19! Vă dați seama? De peste 10 ori mai multe cazuri decât la Brăila!

Care-i explicația?! Autoritățile noastre s-au mișcat mult mai bine, asta-i clar! Să-i dăm Bobocului ce-i al Bobocului! Prefectul nostru comparativ cu Avrămescu al lor a făcut treabă bună! Sau a avut specialiști! În fine! O singură nelămurire avem noi, la Scormonitoru! Câte amenzi au dat organele la Galați? Hm? Păi, la Brăila, să tot fie 3 milioane de euro de la peste 5000 de brăileni! Te cam trec fiori reci pe șira spinării! Dar despre asta în curând pe ecrane! (Prefectul, bulanul și amenzile)

 

 
Categorie articol: 

Comentarii