Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Diferenţa a făcut-o arbitrul de centru"

Partida de la Berca a început în nota de dominare a gazdelor, care de altfel au şi irosit două situaţii de a înscrie în primele zece minute, după care jocul s-a echilibrat şi până la pauză şi oaspeţii au trecut de câteva ori pe lângă gol, cele mai mari situaţii fiind irosite de Lupaşcu (min. 21) care singur cu portarul gazdelor a şutat prea slab pentru a-l învinge şi de Dobre (min. 30).
Petroliştii au dominat teritorial, dar steril, şi în repriza a doua şi au deschis scorul în urma unui penalty inventat de arbitrul de centru, potrivit precizărilor făcute de Paul Alexandru, preşedintele formaţiei din Însurăţei.
În urma unui duel aerian între fundaşul grupării din Însurăţei Paraschiv şi un atacant al gazdelor centralul a arătat punctul cu var, iar Roman a deschis scorul în minutul 70, după care, în semn de protest, oaspeţii au părăsit terenul.
Jucătorii formaţiei vizitatoare au reluat însă jocul, dar nu au mai avut aceeaşi determinare şi până la finalul partidei au mai primit un gol, în minutul 80, reuşita aparţinându-i mijlocaşului Lungoci.
"De când sunt în fotbal nu am mai văzut aşa ceva. Dacă gazdele nu ne-au putut să facă diferenţa, a făcut-o arbitrul de centru. În opinia mea acesta a acordat nejustificat acel penalty, care practic a schimbat soarta întâlnirii", a declarat Paul Alexandru.

Viitorul: Tudor - Alexandru, Paraschiv, Muşat, Cheleş - M. Coman, Baicu, Vioreanu, Costache - Dobre, Lupaşcu.
În repriza a doua au mai evoluat Huţu, Mitrea şi Merloi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii