Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diana Tusa tot da aiurea din bazin

Nu stiu cine o mai consiliaza pe Diana Tusa (caci am inteles ca a renuntat la sfaturile de 2 lei, pe care i le dadea fostul ziarist St. Catalin Iordache), dar cred ca asta (astia) de-acum o indruma sa faca prostii mari cit Casa Alba. Daca in primavara, Iordache o trimitea la vopsit balansoare, cu jurnalistii dupa ea, gata sa fie pozata in timp ce da cu bidineaua, consilierii ei de azi (daca o avea asa ceva) au schimbat tactica, in nici un caz in bine.
Diana Tusa a anuntat zilele trecute ca vrea sa stringa semnaturi de la braileni, pentru a determina autoritatile sa construiasca un bazin olimpic de inot. Initiativa in sine nu e rea, doar ca este tardiva si complet inutila. Si asta pentru ca primarul Simionescu a ajuns deja la un acord cu cei de la Centrul National de Investitii pentru construirea un bazin olimpic, iar acum se cauta doar localtia unde acesta va fi construit. Prin urmare, Diana Tusa demareaza o campanie pentru a determina autoritatile sa faca un lucru pe care acestea deja vor sa-l faca. Actiunea lu' tanti Tusa este clar una electorala, menita sa-i aduca voturi in perspectiva candidaturii ei la un loc in Camera Deputatilor. E normal ca un politician sa alerge dupa voturi, sa speculeze orice situatie care-l poate propulsa in sandaje. Dar cind vezi un politician ca Tusa cum se face de ris, venind cu astfel de propuneri, parca nu-ti vine sa crezi.
Nu m-ar mira ca saptaminile urmatoare s-o aud pe Tusa ca vrea sa stringa semnaturi pentru a determina autoritatile sa renoveze Regala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii