Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diana Tusa si Stefan Radulescu nu sint simple cunostinte

Stefan Catalin Iordache, fostul consilier de imagine al candidatului PNL la Camera Deputatilor Diana Tusa, a publicat ieri pe blogul sau doua fotografii din care, spune acesta, rezulta ca Tusa si proaspatul director al "Electrica" Braila, Stefan Radulescu, nu sint doar niste cunostinte, la nivelul de oameni care-si dau buna ziua si atit. In fotografii, cei doi apar la aceeasi masa, la un restaurant, iar Radulescu poarta pe umeri un bluzon cu sigla PNL, pe care sustine fostul consilier de imagine, chiar Tusa i-l oferise. "DIANA TUSA IL INVELESTE PARINTESTE PE STEFAN CU PROPRIA-I BLUZA CU SIGLA PNL! Deci, ce-i in neregula cu Radulescu? E penelist, da’ nu stie si Cibu", este comentariul lui Iordache. Acesta a publicat fotografiile cu pricina, ca replica la recentele declaratii ale Dianei Tusa, care spunea: "Eu pe domnul Radulescu il cunosc asa cum ii cunosc si pe alti braileni, au fost citeva delegatii oficiale si am luat masa la restaurantul dinsului, a fost o relatie de “buna ziua”, “buna ziua”. Nu am o relatie de prietenie cu domnul Radulescu".
Contactata telefonic, in legatura cu fotografiile respective, Diana Tusa a declarat: "Este vorba despre o poza facuta la sarbatorirea zilei de nastere a domnului Iordache, cind domnul Radulescu a trecut pe la masa noastra, a stat citeva minute de vorba cu domnul Iordache, dupa care a plecat. Cit timp a stat cu noi la masa, domnul Radulescu a vazut bluza mea si mi-a cerut-o, pentru ca a spus ca vrea sa-si comande si el una la fel, pentru PC. Asta a fost tot. As vrea sa precizez ca domnul Iordache mi-a spus acum citeva zile de aceste poze si m-a amenintat cu niste lucruri si i-am spus ca nu cedez santajului si nu are decit sa faca ce vrea. Imi pare rau ca s-a ajuns la asemenea lucruri, mai ales ca noi doi am fost colaboratori, la un moment dat, dar daca va continua cu sicanele si injuriile, ma voi adresa justitiei".
Amintim ca, in ultimele zile, au existat acuzatii publice la adresa Dianei Tusa, venite chiar din partea liderului PNL Constantin Cibu, cu privire la faptul ca aceasta ar fi la originea manevrelor in urma carora Stefan Radulescu, membru PC, a fost instalat la conducerea "Electrica", pentru a i se face loc, fiind dat la o parte un liberal, Negru Ionascu. Mai mult, zvonurile - negate de Tusa- vorbeau despre faptul ca Radulescu, un prosper om de afaceri, i-ar fi promis la schimb candidatului PNL sprijin financiar in campania electorala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii